Cinema i Televisió

Toc d’atenció a Samantha a la Gala 1 d’OT, salvada pels professors

Redacció | 20 gener 2020

Anit, la Gala 1 d’Operación Triunfo ens va deixar amb agredolç sabor de boca. Agre perquè la nostra concursant preferida, Samantha, va ser una de les quatre nominades, i finalment dolç, perquè va ser salvada pels professors. Mentre, Javy, el seu company d’actuació va rebre els elogis per part del jurat, a Samantha li va vindre un toc d’atenció de part de Nina. Samantha va interpretar amb Javy la cançó “Te espero aquí” de Pablo López. Ací us deixem l’actuació.

Toc d’atenció

Cap a meitat de l’eterna Gala 1 (quasi 3 hores) va arribar el torn de Samantha i Javy i la seua actuació. Un número senzill, sense ball, ideal perquè lluïren les veus. I així ho va manifestar el jurat en la seua valoració immediatament després. Quin plaer, intèrprets increïbles, obra d’art, menys és més, composició fantàstica… van ser alguns dels qualificatius que regalaven a la parella.

Ja cap al final van arribar les valoracions del jurant i les nominacions. Les esperances de veure a Samantha com a favorita s’esvaïen quan el presentador proclamava Eva la favorita del públic. Recorda que pots votar des de l’app d’OT a Samantha com a favorita, tens un vot al dia, sols necessites registrar-te amb el teu compte de Google o Facebook.

Samantha Gala 1

Va arribar el torn d’avaluar a Samantha, i la membre del jurat Nina (directora de l’Acadèmia a les primeres edicions), la va nominar a abandonar el programa. Nina va posar en valor que Samantha ho va fer molt bé als assajos durant la setmana però en l’actuació de la gala, sobretot al principi, no va afinar. La jurat assegurava que són coses molt subtils que no totes les oïdes poden escoltar, però suficients com per a nominar-la.

Així, Samantha passava a estar nominada juntament amb els seus companys Rafa, Ariadna i Nick. Encara quedaven dos oportunitats per salvar-se, per part dels professors i per part dels companys que havien sigut salvats i creuat la passarel·la. I l’escollida va ser Samantha, encara que li van donar un toc d’atenció recriminant-li la seua actitud de “menyspreu” cap a la cançó que li havia tocat. No volen que es repetisquen frases com «A veure si em donen una cançó amb la qual em puga lluir més».

A la fi, va ser salvada, perquè el jurat està convençut de que no ha mostrat ni una xicoteta part del seu potencial. Mentre que Rafa va ser salvat pels companys, quedant nominats Ariadna i Nick. Hui tindrà lloc l’assignació de cançons per la segona gala, i esperem gaudir de Samantha per moltes setmanes més.

, , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Samantha a la Gala 2 d'OT: més mediterrània que el Mediterráneo | Tresdeu.com - 27 gener 2020

    […] nostra favorita: Samantha. Juntament amb el seu company d’actuació, Jesús, van superar les inseguretats de la setmana preparant la cançó “Mediterráneo” de Joan Manuel Serrat. Tot i que les […]

  2. Samantha es consolida i es lliura de l'escabetxina de la Gala 5 | Tresdeu.com - 17 febrer 2020

    […] altra banda cal recordar que Javy va ser l’expulsat anit (parella de Samantha a la Gala 1), i Anaju va ser salvada. Pel que fa a l’escabetxina que parlàvem abans fins a 5 concursants […]

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.