Samantha es consolida i es lliura de l’escabetxina de la Gala 5

La Gala 5 d’Operación Triunfo 2020 passarà a la història com la primera que ha comptat amb 5 nominats. Fins a 5 concursants de 12, quasi la meitat van rebre una mala valoració per part del jurat i ara seran 3 els que passaran pel filtre de les votacions. Per la seua part Samantha va ser una de les afortunades que van rebre una bona notícia i va creuar la passarel·la. Tot el contrari que la seua parella interpretativa d’aquesta setmana, Hugo, qui va ser nominat pel jurat, però almenys va tindre el consol de ser salvat pels professors de l’Acadèmia. Us deixem la peça que van interpretar Hugo i Samantha: “Vas a quedarte”.

Samantha protagonista

Tots els focus d’anit van il·luminar Nía, la nova favorita, i el seu numeràs del tema “Run the world (Girls)” de Beyoncé. Tot i això Samantha va ser protagonista en diversos punts de la nit, ja que les anècdotes sobre la setmana i durant la mateixa Gala 5 esguitaven a la de Beniarrés. El presentador Roberto Leal va interpel·lar a Samantha en diverses ocasions i sempre en clau d’humor i bon rotllo. Podeu veure la Gala 5 sencera en aquest enllaç i gaudir així de diversos moments. Com per exemple aquest tuit que recorda la visita de Carlos Right a l’Acadèmia.

Favoritisme itinerant

Una cosa està clara en aquesta edició i és que cap concursant té un favoritisme clar i declarat entre el públic. Si Samantha ho aconseguia la setmana passada, aquesta no aconseguia ni tan sols estar entre els 3 amb més vots. De fet cada setmana ha sigut favorit un concursant diferent, recaient en Nía anit el favoritisme i aconseguint la recompensa de fer un duet la setmana que ve amb un artista invitat. El més important per a Samantha és que la setmana propera s’arriba a l’equador del programa i es pot considerar com un valor segur dins del programa, tant artísticament com en el paper que juga en la vessant reality del programa.

Per altra banda cal recordar que Javy va ser l’expulsat anit (parella de Samantha a la Gala 1), i Anaju va ser salvada. Pel que fa a l’escabetxina que parlàvem abans fins a 5 concursants es van veure nominats: Anne, Bruno, Flavio, Hugo i Rafa. Dels quals, Hugo va ser salvat pels professors i Rafa pels companys. Així que aquesta setmana tocarà triar entre tres nominacions: Anne, Bruno i Flavio.

Et recordem que per a votar GRATUÏTAMENT a Samantha com a favorita cada setmana, necessites lapp d’OT. Descarrega-te-la al mòbil i tableta, registra’t amb el teu compte de Google o Facebook i vota. Tens una oportunitat cada dia per votar-la i també a salvar al nominat o nominada que cregues que ho mereix.

Recorda també que a Twitter pots conversar i debatre en valencià sobre OT amb l’etiqueta #elrOTllo20. Us podeu sumar cada diumenge al fil durant la gala, o qualsevol dia emprant l’etiqueta el hashtag.

https://twitter.com/fuueet/status/1229159513816735745?s=20

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €