Mireia Vives, Borja Penalba i David Fernàndez a Sella amb Ovidi25

Dissabte, 29 de febrer, la localitat de Sella (Marina Baixa) es prepara per a una jornada intensa d’activitats en homenatge a Ovidi Montllor. En 2020 es compleixen 25 anys des que ens va dir adeu i el col·lectiu cultural Tastaolletes ho ha volgut celebrar amb aquest dia nomenat Tastem l’Ovidi. A les 12:30 es presentarà el llibre que en va fer Jordi Tormo a Sembra Llibres: Ovidi Montllor. Un obrer de la paraula. La vesprada s’obrirà amb un torneig del joc de La Fallera Calavera i a les 20.00 h tindrem el concert Ovidi25 (Mireia Vives, Borja Penalba, David Fernàndez i David Caño). És l’únic concert, de fet, que hi ha previst al País Valencià i forma part de la gira que fan amb el Barnasants.

Ovidi25

Presentació del llibre

Ximo Guardiola, el músic callosí d’OWIX, introduirà el llibre i en presentarà l’autor Jordi Tormo, alcoià com l’Ovidi. Ovidi Montllor. Un obrer de la paraula ens descobreix totes les facetes que va conrear l’Ovidi des de la cultura: teatre, cinema, cançó, poesia… Capbussant-se en els arxius i parlant amb les persones més pròximes, Jordi Tormo aconsegueix fer-nos el retrat d’aquest “treballador de la cultura” que va ser Ovidi Montllor. 12.30 h a la biblioteca.

Torneig La Fallera Calavera

La vesprada s’encetarà jugant al joc de cartes, que ara també té tauler. Per cert, que hi apareixen alguns altres alcoians il·lustres, com el Tirisiti o el Capità Moro. Per a quan una carta de l’Ovidi? O de la fera ferotge? Entre els premis, cartes especials, i la nova expansió: La Fallera Calavera 3. 16.00 h al trinquet.

Concert – Ovidi25

La cirereta del dia serà l’espectacle que ens oferiran els músics Borja Penalba, Mireia Vives i David Fernàndez i el poeta David Caño. Escoltarem cançons d’Ovidi, poemes d’Estellés, de Maria Mercè Marçal, de Salvat Papasseit… Ens emocionarem, pensarem i riurem amb les històries que ens contaran entre cançó i poesies i acabarem concloent que l’Ovidi no se n’ha anat, sempre torna. 20.00 h al trinquet.

Ovidi25

Tiquets: 10/15€ (anticipats / taquilla). Punts de venda anticipada:

  • Sella – Forn Santamaria – Farmàcia
  • La Vila Joiosa – Vila Llibres
  • Alcoi – Detroit llibres
  • Alacant – Tio Cuc
  • Pedreguer – Quatre estacions
  • Benimaclet – Terra

Sopar + festa​ amb KARLOS-K!   DJ

En acabar el concert, els majorals prepararan un sopar popular i continuarem la nit ballant al ritme de les cançons que punxarà el DJ de l’Alcúdia Karlos-K!. Al trinquet.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €