Exclusiva! “Ulls que miren”, nou videoclip de Laura Esparza i Carlos Esteban

El duo valencià Laura Esparza i Carlos Esteban estrenen amb Tresdeu “Ulls que miren”, primer avançament oficial del seu primer disc Mare Natura. Fa un any, es van estrenar en el panorama traient a la llum dues primeres cançons (“De noche” i “Ones“), ambdues també incloses dins del seu primer àlbum. Podem dir que el duo arranca amb força en el panorama valencià i quedem a l’espera d’un disc que s’estrenarà prompte i segur que ens continuarà sorprenent. De moment, arriba aquest tercer tema acompanyat d’un evocatiu i expressionista videoclip. Doneu-li al play.

“Ulls que miren”

En “Ulls que miren”, Laura i Carlos ens mostren la seua versatilitat, mesclant sons i instruments mediterranis amb baixos i percussions més electròniques i sintètiques. A més, en aquest tema han col·laborat dues persones molt pròximes al duo. Mireia Muñoz, amb un brillant solo de saxo soprano i Álex Gil, amb la trompa que conclou unes tornades que bé podrien recordar-nos a una coral oriental.

Quant a la temàtica, ens han confessat que la lletra d’aquest tema està basada en la famosa cita de Carl Jung. «Allò al que et resisteixes, persisteix». Per això, tant en la lletra com en el videoclip, podem apreciar una contínua resistència i lluita que només espanta els nostres fantasmes quan cessem en ella, acceptant amb compassió tot allò del que volem desprendre’ns.

Videoclip

En el videoclip ha estat dirigit per Alexander Lemús Gadea i guionitzat per ell mateix, al costat de Carmen Frontera. També ha col·laborat tot un equip creatiu donant vida a aquesta atmosfera màgica que acompanya la cançó. Jorge Esparza, germà de Laura, ha participat de nou en aquest vídeo com a director de fotografia i encarregant-se de l’edició. El videoclip és un continu viatge, on les referències al cinema clàssic s’intercalen amb un maquillatge i estètica totalment trencadora.

Laura i Carlos

Ulls que miren

Laura Esparza i Carlos Esteban

Laura Esparza i Carlos Esteban formen un duo valencià, nascut en 2019, que mescla en la seua música força i sensibilitat. Estil íntim i personal que integra pinzellades electròniques amb els instruments principals, guitarra i veu. Seguiu-los a totes les xarxes: YouTube, Instagram, Facebook i Twitter.

Carlos, exbateria del grup Vadebo i guitarra i veu de La Caravana, té una àmplia trajectòria com a músic multiinstrumentista. Entre els seus estudis musicals destaquen la seua formació en jazz a l’escola Sedajazz, motivada pel seu interès a aprofundir en l’harmonia i les arrels de la música moderna.

Laura, per part seua, ha estat vocalista de variats projectes, la majoria dels quals han estat girant al voltant de la música més tradicional. Ha estudiat tècnica vocal des de ben jove amb diferents professores particulars. En els últims anys s’ha endinsat en el món del jazz (Sedajazz) i la música moderna.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €