[Nou senzill] Valira ens desvela el seu “Refugio” amb Manuela Vellés

Nou single més clip de Valira, la banda pop-rock liderada pel guitarrista i compositor de La Raíz, Juan Zanza. “Refugio” és la darrera novetat que presenta la banda després del debut i èxit d’Ecos de Aventura, i ho fan acompanyats de l’actriu i cantant Manuela Vellés. El single és un homenatge a totes les persones que són sinònim de casa, aquelles a les que sempre es torna quan tot es comença a tòrcer. Es subratlla el caràcter existencialista de les lletres de la banda, i suposa descobrir una nova vessant de Valira, més melòdica, amb un so que busca experimentar amb la distorsió i algun toc d’electrònica. Però sempre sense perdre la solidesa roquera que enganxa a la primera.

Refugio amb Manuela Vellés

Refugio

A “Refugio” hi trobem una veu femenina que en aquesta ocasió acompanya la banda. L’actriu i cantant Manuela Vellés, a qui hem pogut veure en pel·lícules com Caótica Ana o Camino; i escoltat al seu àlbum debut Subo Bajo. El clip que vesteix “Refugio” ha estat gravat durant les sessions a Estudio Uno per l’equip de Carles Bixquert.

El nou tema de Valira ha estat concebut a València i enregistrat a Estudio Uno de Madrid. Allí ho han gravat juntament amb Pablo Pulido (Amaral, Rayden, Leiva, Fito y Fitipaldis, Nena Daconte o Marlango); i mesclat i masteritzat a Estudio Fluxus amb Pau Paredes (Amatria o Elyella DJs) als comandaments.

Valira arrenquen el 2020 amb més música, concerts i sorpreses. Ecos de Aventura ha de recórrer encara molts escenaris, des del Séniafest 2020 fins al Rabolagartija Festival, passant pel Festiuet, i els imprescindibles concerts a València o Madrid. Tot això mentre els Valira ja es preparen per al seu segon treball que, tot sembla indicar que veurà la llum el 2021.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €