Ja disponible el 14é disc de La Gira d’Escola Valenciana

Escola Valenciana i Reviscola presenten el 14é Disc de la Música en Valencià. Aquest és un recopilatori de 22 cançons en valencià que artistes i grups cedeixen desinteressadament. S’ha llançat en format digital com a recurs d’entreteniment i prompte estarà disponible en format físic. Escola Valenciana ha posat tant aquest CD, com les altres 13 edicions a disposició de la ciutadania dins de la campanya Escola a Casa, una iniciativa que promou recursos i activitats en valencià per a aquestes setmanes de suspensió de l’activitat escolar i temps en casa.

14é Disc

El 14é Disc de la Música en Valencià compta amb la col·laboració dels grups i cantants valencians i valencianes. Compilat per Voro Golfe i masteritzat per Carlos Cabello i José Tomàs. Disseny gràfic i logotip de la Gira de Cèsar Amiguet.

El Disc de la Música en Valencià és el recurs amb el qual Escola Valenciana dona suport i impulsa el treball fet pels cantants i grups que empren el valencià. A l’hora d’expressar el seu missatge musical. Aquest recopilatori està ja disponible de forma lliure al Bandcamp d’Escola Valenciana fins que puguem gaudir també de la versió física del disc.

El disc ha estat possible gràcies a la col·laboració de les universitats públiques valencianes (UA, UV, UPV, UJI, UMH), la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i el Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants en Valencià (COM).

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €