Els mítics Bad Manners visiten València en l’Iboga Winter Fest

bad Manners

La llegendària banda anglesa Bad Manners, precursora del gènere ‘Two Tone’ o segona ona del ska, visitarà el nostre país el dissabte 7. València serà testimioni de l’enèrgic concert al qual acostuma a delectar la formació liderada per la llegenda Fatty “Buster” Bloodvessel.

El cartell el completen els mestres del trance natural La P’tite Fumée, el col·lectiu Psyboga amb un tancament al més pur estil rave amb sons psicodèlics. Completen el cartell Don Dub Selectah, Mad Pluma, Mistah Godeh & Sweet Lemon Band, El Tío de la Careta i Dj Partícula.

Bad Manners és una llegendària banda de ska formada en 1978 pel vocalista i líder del grup Douglas Trendle, més conegut com Fatty Bloodvessel. Pertany a la ‘segona ona del ska’ o ‘Two Tone’, moviment de ressorgiment del ska dut a terme al costat d’altres formacions com The Specials o Madness, protagonistes del documental Danse Craze. Van trencar tots els esquemes musicals i culturals existents, revivint el gènere amb un ritme més ràpid i cru. Una delícia per als quals se citen en el pròxim Iboga Winter Fest.

La P’tite Fumée és un dels grups més reconeguts de la nova escena trance. Des que es formara en any 2014 el seu impacte en l’escena no deixa lloc a dubtes i, hui dia, són un referent internacional del gènere recorrent tothom amb els seus apoteòsics directes. La seua fusió entre les músiques del món, el techno i el psytrance els ha posicionat a l’avantguarda de la música contemporània amb accents tribals. Després de dues edicions consecutives posant ‘potes enlaire’ al Main Stage d’Iboga Summer Festival, tornaran a revolucionar els escenaris d’Iboga Winter Fest. Un espectacle explosiu!

Aconsegueix les teues entrades per 25€ a la web de l’Iboga Summer Festival i gaudeix de més de 10 hores de música en directe.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €