Consulta tota la programació dels Concerts de Vivers 2020

Ja coneixem el gran cartell dels Concerts de Vivers 2020, emmarcats en la Gran Fira de València. Enguany amb una particularitat, i és que segurament coincidisca amb les Falles 2020. L’Ajuntament de València ha plantejat, d’acord amb el sector faller, traslladar les festes a juliol, del 15 al 19 concretament. A falta de confirmació oficial així serà per culpa de, com tothom ja sap, del coronavirus. En l’edició d’enguany destaquen artistes internacionals com Residente (amb emotiu tema recent publicat) o Sebastián Yatra; artistes de primera línia estatal com Lola Índigo, Mala Rodríguez, Amaia o Macaco; i també un ampla representació valenciana amb Mafalda, Smoking Souls, Maluks i més…

El cicle d’espectacles musicals consta de 18 dates. En aquesta ocasió, l’escenari situat als Jardins de Reial acollirà més de 35 artistes internacionals, estatals i locals des del dimecres 1 fins al dissabte 25 de juliol. A més de la variada procedència dels artistes i bandes d’aquest cicle també cal remarcar la varietat de formacions i cantants plenament consolidats amb noves estrelles i intèrprets emergents.

Calendari dels Concerts de Vivers 2020

Entrades a la venda, horaris i informació completa en la web oficial del festival.

 • Vivers 2020Dimecres, 1 de juliol: Sebastián Yatra
 • Dijous, 2 de juliol: Desakato + Mafalda + Smoking Souls + Madame Bluesy
 • Divendres, 3 de juliol: India Martínez
 • Dissabte, 4 de juliol: Barón Rojo + Zarpa
 • Diumenge, 5 de juliol: 10 anys de La3: Cupido + Ladilla Rusa + Alex Kapranos Dj (Franz Ferdinand Dj Set) + Artistes convidats
 • Dimecres, 8 de juliol: Amaia + Natalia Lacunza + Núria Graham
 • Dijous, 9 de juliol: Camela
 • Divendres, 10 de juliol: Residente
 • Dissabte, 11 de juliol: Poetes del Rock: Los Secretos + Coque Malla + Sole Giménez
 • Diumenge, 12 de juliol: Paul Weller
 • Dimecres, 15 de juliol: Ana Torroja
 • Dijous, 16 de juliol: Nit Cultura Urbana: Lola Índigo + Medina Kid + Kayl + Chilax
 • Divendres, 17 de juliol: Fangoria + Nancys Rubias
 • Dissabte, 18 de juliol: Festa Rototom: Macaco + Maluks + Nonai Sound Dj
 • Dilluns, 20 de juliol: Supertramp’s Roger Hodgson
 • Dijous, 23 de juliol: Corazonadas: La Mala Rodríguez + Albany
 • Divendres, 24 de juliol: Simple Minds
 • Dissabte, 25 de juliol: Los de Marras + Benito Kamelas + Corazones Eléctricos

Els Concerts de Vivers: per a tots els gustos i públics

Vivers 2020

Sebastián Yatra

Els Concerts de Vivers 2020 comptaran amb 18 dates que començaran el dimecres 1 de juliol amb una de les figures de l’última fornada del pop llatí, Sebastián Yatra. El colombià suma bilions de visualitzacions i escoltes gràcies a temes com “No hay nadie más”, “Un año” o “Traicionera” i la seua gira ha reunit més de 600.000 espectadors en 100 concerts arreu d’Amèrica Llatina, els Estats Units i Europa. Un dia després, el dijous dia 2, serà el torn de Desakato, banda de punk-rock que presentarà el seu nou treball, La miel de las flores muertas. Els asturians es presentaran per primera vegada al Cap i Casal i estaran acompanyats per dues bandes valencianes: Mafalda, que s’acomiada dels escenaris abans d’una aturada temporal en 2021; i Smoking Souls, que arribaran amb el recent Translúcid sota el braç. També punxarà la valenciana Madame Bluesy.

El divendres 3 de juliol serà el torn d’India Martínez. La cordovesa actuarà a València en el marc de la gira Palmeras, un homenatge al seu barri natal on incideix en la fusió del flamenc i el pop. Les guitarres més contundents tornaran a ressonar als Jardins del Reial el dissabte 4 gràcies a Barón Rojo i Zarpa. Els primers, referència fonamental en l’evolució de la música espanyola, es retiren després de 40 anys de trajectòria. D’altra banda, Zarpa, una altra formació història del heavy estatal, posarà de llarg el seu vint-i-sisé àlbum, Viento divino. La primera setmana del festival es tancarà amb la festa del desé aniversari de La3. La sala, situada actualment a l’avinguda de Blasco Ibáñez, celebrarà l’efemèride amb els concerts de Ladilla Rusa i Cupido i les sessions d’Alex Kapranos (vocalista de Franz Ferdinand) i d’altres artistes convidats.

2a setmana

Vivers 2020

Amaia

L’activitat tornarà als Concerts de Vivers el dimecres 8 de juliol amb tres vocalistes femenines: Amaia, qui es va donar a conéixer en la novena edició d’Operación Triunfo, interpretarà el temes del seu debut, Pero no pasa nada; Natalia Lacunza, qui també va passar per l’Acadèmia, promet emocionar i divertir gràcies a les seues composicions, algunes d’elles incloses en l’Ep Otras alas; i Núria Graham oferirà el soft-rock i el soul del seu recent àlbum Marjorie. D’altra banda, Camela, una de les formacions espanyoles que més discos ha venut, festejarà el seu 25é aniversari el dijous 9 de juliol amb el tour Rebobinando. El rap també tindrà espai al certamen. Així, el porto-riqueny Residente, antic membre de Calle 13, tornarà a l’escenari dels Jardins de Vivers el divendres 10 per a presentar el seu segon treball en solitari.

El festival arribarà al seu equador el dissabte 11 de juliol amb l’espectacle Poetes del rock. En aquesta ocasió, el públic dels Concerts de Vivers podrà gaudir dels temes de Los Secretos, banda que porta en actiu més de quatre dècades. La formació liderada per Álvaro Urquijo presentarà el disc Mi paraíso. La vetllada també comptarà amb la presència de Coque Malla, en el marc de la gira ¿Revolución?, i Sole Giménez, qui ha retut homenatge a les autores femenines amb l’àlbum Mujeres de música. El dia 12 es durà a terme el concert d’una altra figura internacional de llarga trajectòria: Paul Weller. El britànic, exlíder de The Jam i The Style Council, actuarà a València poques setmanes després d’editar el disc On Sunset. Segons el mateix artista, es tracta d’un àlbum alegre i positiu, amb un so molt estiuenc.

3a setmana

Vivers 2020

Lola Índigo

El dimecres 15 de juliol arribarà a València el Tour Volver d’Ana Torroja. La vocalista madrilenya cantarà els seus nous temes, així com els seus èxits en solitari i amb Mecano. D’altra banda, el dijous 16 està reservat per a les noves tendències de la música urbana. La granadina Lola Índigo, coneguda per l’èxit “Ya no quiero ná”, oferirà un show on mesclarà la dansa, el cant i els elements audiovisuals. Els cantants Medina Kid i Kayl, així com el duet femení Chilax, completaran el cartell de la nit.

Una jornada després, el dia 17, els assistents ballaran al ritme del techno-pop de Fangoria, el grup d’Alaska i Nacho Canut, que recorda 30 anys de vida. Abans hi actuaran Nancys Rubias, la formació de punk, pop, glam i electrònica liderada per Mario Vaquerizo. El tercer cap de setmana de juliol es tancarà amb la presentació del festival Rototom Sunsplash. En la seua cinquena edició als Jardins del Reial, la festa comptarà amb les actuacions de Macaco, Maluks i Nonai Sound Dj.

Última setmana

Roger Hodgson, cantant i compositor de la mítica formació Supertramp, s’encarregarà d’obrir la recta final dels Concerts de Vivers. Així, el dilluns 20 de juliol sonaran temes mítics dels britànics com “Give a Little Bit”, “The Logical Song” o “Breakfast in America”. Un any més, el festival acollirà una jornada solidària amb la iniciativa Corazonadas. Aquesta es portarà a terme el dijous 23 de juliol amb Mala Rodríguez, figura del rap de finals del 90 que ha incorporat el trap i el reggaeton a les seues cançons, i Albany, artista emergent de les últimes tendències de la música urbana.

L’escenari dels Jardins del Reial també tindrà la sort de viure una de les actuacions de la gira mundial de Simple Minds. Els escocesos celebraran el seu 40 aniversari durant l’any 2020 en més de 20 països i 80 dates. D’aquesta manera, València tornarà a vibrar amb grans clàssics de la música pop com “Don’t You (Forget About Me)”, “Alive and Kicking” o “Belfast Child”. Finalment, els Concerts de Vivers 2020 es tancaran amb tres bandes valencianes de rock: Los de Marras, que porten 25 anys escrivint lletres directes, emocionals i viscerals; Benito Kamelas, que inicia un nou camí amb el sempitern Joaquín Gómez RuanoQuini” al capdavant; i Corazones Eléctricos, liderats per Pau Monteagudo (Uzzhuaïa), que presentaran el seu segon àlbum, Arte y oficio.

Vivers 2020

Mala Rodríguez

 

Varietat d’esils, paritat i preus assequibles

Aquesta nodrida oferta musical abasta propostes de gèneres molt diversos: pop, rock, electrònica, rap, llatina, reggae i les últimes tendències de la música urbana com el trap i el reggaeton. L’objectiu és respondre als gustos d’un públic ampli i variat i, així, que el festival siga punt de trobada i gaudi del major nombre possible de persones.

D’altra banda, l’Ajuntament de València i MusicaProCV han perseverat en la seua voluntat de configurar una programació amb una presència important de dones. Així, els Concerts de Vivers compten amb un cartell paritari, on el 50% de les bandes o solistes són dones o tenen alguna integrant femenina. S’ha de destacar que, segons els estudis i fonts disponibles, la presència de dones en esdeveniments semblants se situa entre el 10 i el 15%.

Així mateix, el consistori local i les empreses productores han persistit en el seu esforç per mantenir les entrades a preus assequibles. En aquest sentit, les localitats tindran un cost menor respecte a altres ciutats i recintes amb característiques i equipament semblants.

Finalment, els assistents que acudisquen als Concerts de Vivers podran gaudir d’un lloc emblemàtic, un autèntic verger al centre de la ciutat, preparat per viure una experiència que va més enllà del fet musical. D’aquesta manera, es milloraran les condicions del recinte i es mantindran la gespa artificial, la zona gastronòmica i els aparcaments per a bicicletes implementats en les últimes edicions.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €