Jo em quede a casa! Concerts en streaming front el coronavirus

Vivim dies difícils per culpa del coronavirus, la pèssima gestió de les autoritats, i la irresponsabilitat d’algunes persones sense cabet. No paren de cancel·lar-se, ajornar-se o posposar-se concerts, festivals i més esdeveniments i és hora de dir: Jo em quede a casa. Així que aprofitant la crida a la responsabilitat de quedar-nos a casa i sols eixir per a l’imprescindible han nascut dos festivals de música. Es tracta del Cuarentena Fest i del #YoMeQuedoEnCasaFestival que emetran en streaming els concerts d’un fum d’artistes ja confirmats.

 #YoMeQuedoEnCasaFestival

Des de hui i fins diumenge 15 de març tindrà lloc el #YoMeQuedoEnCasaFestival, el primer festival que se celebra a través d’Instagram. Tots els concerts tindran lloc des dels perfils de cada artista. Ací a la imatge podeu veure els horaris per aquest festival de 3 dies. Seguiu el perfil d’Instagram del festival per estar al corrent de cada concert on enllaçaran els concerts. Música des de la casa d’artistes com Suu, Rayden, Rozalén, Carlos Sadness, Alfred Garcia… directa a la teua.

Coronavirus

Actualització! El cap de setmana del 20, 21 i 22 de març es repetirà la experiència amb noves bandes i artistes.

Cuarentena fest

Per altra banda, un grup de segells i artistes han organitzat el Cuarentena Fest. Més de 40 bandes confirmades, i més que en queden per confirmar, faran concerts en streaming des del 16 fins el 27 de març. El públic podrà connectar-se des dels canals de YouTube de cada artista o veure’ls tots des de la pàgina web del festival. També podeu seguir totes les novetats, horaris i més confirmacions per Instagram.

Coronavirus

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €