Videoclip: Koers i Els Catarres es rendeixen “Als teus peus”

Koers, líders catalans de l’escena estatal del reggae, estan a punt de publicar el seu nou disc That Day, de la mà de Halley Records. Abans, però, estan presentant diversos avançaments per començar a mostrar al públic part de la màgia i energia del nou treball. Fa uns dies presentaven la cançó i el clip de “Ballarem”, que ja suma més de 150.000 reproduccions a Youtube, després han volgut avançar “Als teus peus”, a on els de Lleida compten amb la col·laboració d’Èric Vergés, cantant d’Els Catarres.

“Als teus peus” és una cançó d’amor que pretén durar per sempre. Un amor autèntic i pur. Aquest sentiment també és vàlid per a una bona amistat, com la que comparteixen el cantant de Koers, Kelly Isaiah, amb Èric Vergés. L’estil d’aquesta cançó és la consolidada marca dels Koers, és a dir, roots reggae.

El títol del disc, That Day, és esperançador, malgrat que l’objectiu de Koers és que els seus seguidors ho interpreten a la seva manera. ‘Aquell dia’ (traducció de That Day) pot ser un dia del passat o del futur. Però siga una cosa o l’altra, ells volen que siga un dia memorable, inoblidable i important. També han llançat un tercer avançament, aquest sense videoclip, anomenat “Som“.

Koers

KOERS

Els lleidatans Koers són un dels representants del reggae estatal amb més projecció. El seu primer disc, Unbroken, contenia una gran col·lecció de cançons que els va posicionar a tot el país. Koers, en llengua afrikaans vol dir ‘ritme’. No podien haver escollit millor nom. La seua música groove, new wave, dub, pop i rock es mesclen amb la seva essència reggae de més arrel i amb el seu missatge vitalista. El 2019 van publicar un EP titulat Des de les cendres on hi col·labora Macaco com a avantsala del seu esperadíssim nou LP, que veurà la llum pròximament. Un grup amb un debut per emmarcar que ha apropat la seua proposta a centenars de milers de persones que han fet vibrar i emocionar.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €