Quina mala pata… ànims Samantha!

La Gala 8 d‘Operación Triunfo va tindre la mala pata de Samantha com a protagonista però per un fet que segurament a ella no li ha fet gens de gràcia. Però abans que tot, ens agradaria remarcar que la Gala va ser oberta per l’excelsa Nathy Peluso amb el tema “Business Woman”, possiblement el millor moment artístic de la nit.

Tornant al paper de Sam, l’actuació amb Anaju va haver de fer-la asseguda i no va poder actuar en el número grupal del final de la gala. Frustrada al sofà de concursants, asseguda sola amb Roberto Leal, es lamentava de no poder cantar “No controles” amb el seus companys. Us deixem amb l’actuació de “Girls just want to have fun” que va valdre a ambdues cantants estar entre les quatre nominades.

La lesió de Sam

La lesió va ocórrer ahir pel matí, el mateix dia de la gala, en una classe d‘interpretació amb Iván Labanda. Estaven preparant l’actuació grupal i el professor els va proposar fer un exercici de confiança. Un a un devien anar corrent amb els ulls tancats fins al grup sense frenar. El joc va acabar malament quan Jesús va xocar genoll amb genoll amb Samantha i va haver d’abandonar la sessió.

A les 15 de la vesprada Noemí Galera anunciava per Twitter l’abast de la lesió. Els moments previs a la gala entrava de nou a l’Acadèmia ja vestida i maquillada amb el genoll embenat i el seu particular tron sobre rodes. Allí anunciava als seus companys que li havien recomanat repòs absolut, ni tan sols utilitzar les crosses. Encara que alguns comptes de YouTube i Twitter sensacionalistes apuntaven a que podien fer fora Samantha del programa per la lesió, de moment tot continua com estava. Pròximament li faran una nova revisió, encara que haurà de fer rehabilitació.

Gala 8

Tornant a la Gala, Maialen es va imposar per primera vegada com a favorita i continua la tendència de que ningú ha repetit favoritisme cap setmana. El seu privilegi era la immunitat i va decidir cedir-la al seu company Bruno. A banda de Samantha i Anaju, els altres nominats van ser Hugo i Gèrard de nou. Els professors es van encarregar de recordar que una vegada més no estaven d’acord amb les decisions del jurat i van salvar a Samantha. Els companys es van encarregar de salvar Anaju, per tant Hugo i Gèrard es van quedar com a candidats a eixir. Jurat al qual pertany Natalia Jiménez, qui es confirma com la malvada de l’edició. Menjant xiclet, desprestigiant les joies que segurament li haurà cedit una marca de bijuteria i criticant l’audiència. El millor les cares de Samantha i Maialen.

 

Un altre moment graciós de la nit va ser quan, acomiadant-se de l’expulsat Jesús, tots els concursants es van posar a botar i cantar el crit de guerra: «Ivo, ivo, ivo, abrazo colectivo», oblidant-se de Samantha. Però ella s’ho va prendre amb humor.

Gira OT 2020

Altra cosa que es va confirmar en la Gala 8 va ser les dates i ubicacions dels 4 concerts d’Operación Triunfo 2020. Es tracta de 4 concerts de gran format, els quals comptaran amb la presència dels 16 concursants inicials del talent-show. Les entrades estan disponibles en el següent enllaç.

  • Barcelona: 20 de juny en el Palau Sant Jordi
  • Sevilla: 24 de juny en l’Auditori Rocío Jurado
  • València: 27 de juny en l’Auditorio Marina Sud
  • Madrid: 3 de juliol en el Wizink Center

Vota Samantha favorita

Et recordem que per a votar GRATUÏTAMENT a Samantha com a favorita cada setmana, necessites lapp d’OT. Descarrega-te-la al mòbil i tauleta, registra’t amb el teu compte de Google o Facebook i vota. Tens una oportunitat cada dia per votar-la i també a salvar al nominat o nominada que cregues que ho mereix.

Recorda també que a Twitter pots conversar i debatre en valencià sobre OT amb l’etiqueta #elrOTllo20. Us podeu sumar cada diumenge al fil durant la gala, o qualsevol dia emprant l’etiqueta el hashtag.

Foto de la portada: José Irún

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €