Maluks estrena “Furioses” per fer ballar la revolució

La banda valenciana Maluks estrena hui el seu nou videoclip “Furioses”, una crítica a la gentrificació i a la destrucció de l’horta i dels barris populars per convertir-los en espais turístics i despersonalitzats. Aquest nou treball de Maluks ha estat gravat a l’horta de València i representa com la cobdícia i l’especulació acaba amb la identitat dels nostres barris i fa fora els seus veïns i veïnes. Un potent tema electrònic que promet trencar les pistes de ball aquesta nova temporada i que se suma als anteriors èxits de la jove banda valenciana, que prepara ja la seua gira i arribarà a tot el País Valencià i més enllà. Ací teniu el videoclip enregistrat per Trencafilms.

Furioses concertFem ballar la revolució

Recordeu que Maluks va ser la banda guanyadora de Fem ballar la revolució 2019, el concurs de bandes integrades per dones.

Aquesta iniciativa engegada per Suport Produccionsamb el suport de Tresdeu, tenia uns suculents premis. L’enregistrament d’una cançó a Atomic Studio, la realització d’un videoclip i un concert a la sala La Peligro de València. Maluks ha escollit  “Furioses” per materialitzar el premi, mentre que el concert se celebrarà el proper divendres 27 de març.

Un gran concert que, a més de Maluks, comptarà amb els seus amics Émbolo, Antítesi i la Comboi Party de Nonai Sound i DJ Rule. Les portes s’obriran a les 22:00 h i el preu de l’entrada és de 8€ amb cervesa inclosa. No feu tard, que l’aforament és limitat. Ens veiem a La Peligro fent ballar al revolució!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €