Descobrim el PSPV que no volia ser PSOE de la mà de La Represa

Vos proposem un viatge als anys 60. Al Saló de les Regines de Lo Rat Penat es fundaven les Comissions Obreres i grups d’universitaris s’ajuntaven amb altres joves obrers per a crear el Partit Socialista del País Valencià. Entre eixos joves obreristes es trobava Rafa Arnal, protagonista de La Represa d’esta setmana.

La formació antifranquista, d’obediència valenciana i agermanada amb altres partits sobiranistes de Catalunya i Balears, prompte va viure tensions provocades per l’abraç de l’ós del PSOE, el que faria que alguns dels seus militants s’acostaren a la Conferència Socialista del Mediterrani.

Com va viure la joventut d’aleshores les primeres eleccions democràtiques? Quin fou el paper d’Arnal en la Nova Cançó? Com casa la socialdemocràcia amb la tradició anarquista, i sobretot… Què feien Sánchez Carrascosa i Manuel Broseta en un projecte de premsa en valencià?

Descobrim un tros de la història del nostre País amb La Represa.

Podreu escoltar La Represa per iVoox, iTunes, Spotify i Youtube.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €