Quan s’apague la llum, llig un fragment de l’última novel·la de Joanjo Garcia

Quan s'apague la llum

Portada

Tal i com estan recomanant algunes persones a Twitter, ací va una recomanació literària per si ens veiem obligades al confinament. Joanjo Garcia ha publicat la seua darrera novel·la anomenada Quan s’apague la llum, de la mà de Bromera. A més, segons explica l’editorial és una novel·la d’allò més oportuna en aquests temps de globalització, coronavirus i emergència climàtica.

L’autor recomana la seua lectura al públic jove ja que darrere d’una trama d’intriga subjau una invitació a reflexionar sobre els temes actuals. Encara tot i ser literatura juvenil, recalca que ho és menys del que sembla. Té tots els ingredients d’un thriller per a totes les edats.

Sinopsi Quan s’apague la llum

«No ens mereixem tanta bellesa», va dir Ricard a la seua germana Anna. Al cap de poc de temps, ell va desaparéixer en un misteriós accident aeri prop d’Islàndia, en un vol privat organitzat per la Fundació Orió. Ricard no deixava de parlar de l’emergència climàtica, de l’egoisme de la humanitat, que esprem el planeta fins a condemnar-lo al col·lapse. Unes idees que fan dubtar a Anna del que ha passat i l’animaran a viatjar a Islàndia per conéixer la veritat sobre Ricard. A poc a poc, descobrirà que hi ha persones pròximes disposades a arribar molt lluny, potser massa, abans que s’apague del tot la llum de la humanitat. I haurà de decidir de quin costat està. Descarrega i llig-ne un fragment.

Joanjo Garcia

Quan s'apague la llum

Joanjo Garcia

Joanjo Garcia (València, 1977) és llicenciat en Història i ha exercit com a professor de secundària. L’any 2013 publicà la seva primera novel·la, Quan caminàrem la nit, que va ser reconeguda amb el Premi Enric Valor concedit per la Diputació d’Alacant. Després, ha publicat Aquell agost amb punt final, Tota la terra és de vidre, guanyadora del Premi de Narrativa «Antoni Bru», i, més recentment, El temps és mentida, Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira i Arribarà el dematí.

Foto de la portada de Joanjo Garcia

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €