Samanthaso! A pesar de l’opinió de Manu Guix…

Passada la mitjanit del diumenge, a la Gala 7 d’Operación Triunfo 2020, Samantha ens va deixar a totes amb la boca oberta. La interpretació de la cançó “Human” de Christina Perri va emocionar a tota l’audiència, públic de la gala i jurat, que li va permetre creuar la passarel·la. Una setmana més dins l’Acadèmia. Un pas més cap a la final. Els termes Samanthaso i Samanthazo corrien per les xarxes, tot eren elogis i reconeixement, excepte per a un. Manu Guix, el professor de l’Acadèmia, frenava l’eufòria amb un tuit dient que tal vegada el Samanthaso no era tal i que hi van haver cosetes d’afinació.

Suposem que deu referir-se a “cosetes” imperceptibles, coses que solament oïdes entrenades i professionals saben identificar. Tot i no desestimar l’opinió de Manu, cal tindre ben clar que a la fi, en estos concursos l’audiència mana, i el públic no professional no capta aquestes “cosetes” d’afinació. De totes maneres, us deixem l’actuació de Samantha perquè pugueu valorar.

Quasi favorita

Altra bona notícia que vam rebre anit, va ser que Samantha va tornar a entrar en la terna per ser la favorita de la setmana. El privilegi d’aquesta setmana consistia en triar un company o companya per cantar l’últim duet valorable del concurs. Finalment, Sam va resultar tercera amb Mailaen i Anaju per davant. Anaju va ser declarada favorita i va emprar el seu privilegi per triar Samantha com a parella en la pròxima gala.

Et recordem que per a votar GRATUÏTAMENT a Samantha com a favorita cada setmana, necessites lapp d’OT. Descarrega-te-la al mòbil i tauleta, registra’t amb el teu compte de Google o Facebook i vota. Tens una oportunitat cada dia per votar-la i també a salvar al nominat o nominada que cregues que ho mereix.

Recorda també que a Twitter pots conversar i debatre en valencià sobre OT amb l’etiqueta #elrOTllo20. Us podeu sumar cada diumenge al fil durant la gala, o qualsevol dia emprant l’etiqueta el hashtag.

Setmana Intensa

I és que ha sigut una gran setmana per a Samantha. A la gala s’ha recordat la seua faceta d’imitadora, i fins i tot es va animar a imitar a la membre del jurat Nina. Just abans de la seua actuació. Estem davant de tota una show-woman. A més, va rebre la visita de Carlos Sadness, cantant i compositor que produirà el senzill que Samantha llançarà durant la seua estada a l’Acadèmia. Encara no té títol però sembla que sonarà molt bé. Al vídeo, podeu veure la primera presa de contacte entre Samantha i Carlos.

Una altre convidat a l’Acadèmia aquesta setmana va ser el DJ i productor Garabatto. El de Gandia va oferir als concursant una classe de dos hores de composició musical en la qual els va donar nocions de com deuen afrontar una jornada de treball amb un productor, i saber transmetre les seues idees com a compositors.

A més, el dissabte Samantha va viatjar fins a València amb Flavio i Maialen per firmar discos i fotos. Milers de persones van rebre als “triunfitos” i Samantha va poder retrobar-se amb la seua família i amics, com els companys de Cactus, tal i com vam poder veure per les xarxes del grup. Ací us deixem el missatge de suport que va llançar Déborah, la germana de Samantha.

Gala 7

La Gala 7 ens va deixar a més, la confirmació d’una gira d’OT 2020 amb 4 destinacions, les quals encara no es van concretar. També ens van voler avançar que aquesta serà la setmana de les dones a l’Acadèmia, això vol dir que cada dia visitarà una dona a fer-los una xarrada. Entre les quals es troba la il·licitana Alba Reche, finalista qui va quedar en segona posició l’edició passada. També estaran Anna Pacheco, Beatriz Luengo, Amaia Romero, María Villar i Natalia Lacunza.

Pel que fa a la dinàmica del concurs pur i dur, Rafa va ser el concursant expulsat. Com ja us hem contat abans, Anaju va ser la favorita continuant amb aquesta tendència de que cap concursant ha repetit com a favorit. Tot i ser favorita, Anaju va ser una de les nominades junt amb Flavio, Gèrard i per fi Jesús. Els professors van salvar Anaju, els companys Flavio. Així que queden nominats Gérard i Jesús. Ara, a esperar impacients el duo de Samantha i Anaju, el qual promet i molt!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €