Savis de l’horta, reflexions d’homes i dones que estimen la terra

Ja es troba disponible Savis de l’horta, el curt documental per a reflexionar sobre l’art i l’amor viure i estimar la terra. Després de dos anys girant per festivals i certàmens de tot el món, ja es pot veure i compartir lliurement. Dirigit per David Segarra i amb música d’Efrén López, el documental recupera històries i experiència d’homes i dones llauradores de l’horta de València.

Sinopsi Savis de l’horta

En un món confús i en crisi descobrim els últims savis allà on menys ho imaginàvem: entre els vells llauradors i llauradores de l’horta valenciana.

El documental recupera les històries i experiències d’homes i dones llauradores de l’horta de València. A través d’ells descobrim un món cultural, humà i geogràfic oblidat per la societat moderna. Històries que guarden un missatge universal, i molt actual, sobre l’experiència humana. David Segarra ens fa reflexionar sobre l’art de viure i d’estimar-se la vida.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €