Nou videoclip de Tribade sobre el debat de la prostitució

Tribade ens presenten el seu nou single i videoclip “Abolo”. L’any 2020 ha començat replet de canvis per a Tribade que ha començat amb una reestructuració de la banda pel comiat de Sombra Alor, una de les líders del grup barceloní.

Tribade

Aquest nou assalt convertit en cançó ens mostra l’essència tan particular de Tribade, que ja vam veure a ‘Las Desheredadas’. Amb una manera de rimar que espanta, Bittah i Massiva Lulla ens tornen a posar contra les cordes amb el seu caràcter i esperit lluitador. Perquè soles elles remouen consciències, de parlar sense por de l’univers que ens envolta, d’obrir tot tipus de discussions entorn de qualsevol mena de tema. “Abolo” és el millor exemple de tot allò: una cançó que posa damunt la taula el debat sobre la prostitució i que, a més, està acompanyada d’un potent videoclip, gravat sota la direcció de JosepX per reforçar el discurs de Tribade.

Segons informa Propaganda Pel Fet! la banda es troba submergida aquest 2020 en una intensa gira que, a falta de més dates per confirmar, les portarà per diferents ciutats com Cornellà, Barcelona, Castelló o Menorca, entre altres. A més de per festivals estatals i internacionals, com Les femmes s’en mêlent 2020 (Grenoble), Madame France 2020 (Saint-Dennis), Viña Rock (Villarrobledo), Festival Cabo de Plata (Barbate) o el Bioritme (Vilanova de Sau).

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €