Participa des de casa al nou videoclip de La Fúmiga

La Fúmiga comença hui una sèrie d’iniciatives per portar millor el confinament des de casa. Àrtur, un dels vocalistes des la formació d’Alzira ens convida a participar en el rodatge del videoclip de “Plàstic Àiland”. Deixeu-vos portar per la imaginació i creeu el vostre propi paradís amb el que tingueu a mà. Com bé diuen recordeu que la més bonica de totes les illes és la nostra casa amb la nostra gent.

Apel·lant al sentit de col·lectivitat La Fúmiga ha volgut donar alguna cosa més, aportant el seu granet de sorra, per passar una bona estona sense massa pretensions. Solament haveu de generar un set de gravació i mostra la vostra illa per al co-videoclip que eixirà el proper 25 de març.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by La Fúmiga ⚡️ (@lafumiga) on

Les instruccions són senzilles:

  • El vídeo ha de ser horitzontal. No envies tots els vídeos que faces, envia la millor versió a lafumigacoronavirus@gmail.com
  • El so no el faran servir, però per poder sincronitzar necessiten escoltar la cançó que canteu. Així que dona-ho tot!
  • No hi ha data límit, però envieu el vostre vídeo el més aviat possible. Estrenen el proper dimecres 25 de març. Empatitzeu amb la productora Icònic.
  • El més important es passar-ho bé. Posa-li un somriure necessari en aquests dies i així guardaràs un record per sempre.
  • Qualsevol dubte pregunta a La Fúmiga mitjançant els seus perfils de Facebook, Instagram o Twitter.

Ah i que no se’ns oblide! Aquesta és la cançó amb la lletra incorporada per qui no la conega. Recordeu també que podeu descarregar aquest tema i tot el disc Espremedors des d’ací.

Fumiga Ta Casa

El videoclip de “Plàstic Àiland” és només una de les diferents accions que proposen al Home Festival Fumiga Ta Casa. Altra es que cada dia a les 11:00 del matí llançaran a les sues xarxes (mireu els stories) una partitura de les seues melodies perquè les pugueu assajar amb qualsevol instrument. A més, per al proper diumenge 22 també està programat un Kara o K?! De què es tractarà? Doncs La Fúmiga estan preparant totes les seues cançons en versió karaoke, és a dir, sense veus perquè les pugueu cantar des de casa.

Fumiga ta casa

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €