50 coses sobre el Renao

René, més conegut a les xarxes socials com el Renao, compleix anys i ha volgut fer un vídeo molt especial. Ja teniu disponible al seu canal de Youtube el famós repte de les “50 coses sobre mi” que ha fet el youtuber de La Ribera per a totes i tots els seus subscriptors. Pels qui no estigueu habituats al format o a la plataforma es tracta d’un monòleg on el protagonista desvetlla informació bàsica i anècdotes sobre ell mateixa per a que el coneguem un poc més.

El Renao es va obrir el canal a les acaballes de 2014 i d’ençà ha acumulat un centenar de vídeos de diferents estils com crítiques, reptes o challanges, paròdies inclús algun gameplay. A dia de hui, amb quasi 4.000 subscriptors, els seus vídeos sumen 270.000 visualitzacions, tot un èxit si comptem que puja a la plataforma contingut 100% en valencià. Sense més vos deixem amb el vídeo per a que conegueu més al Renao!

Per últim vos donem a conèixer el seu perfil a Patreon, un servei de micropagaments recurrents, mitjançant el qual pots donar-li un euro al mes i així donar-li suport a la seua tasca de creador de contingut en valencià!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €