Ivan Gosp (Aspencat) viu la quarantena amb este disc

Ivan Gosp Aspencat

El nostre gran amic Ivan Gosp cantant d’Aspencat i L’Home de Llanda ens envia el seu #DiscConfinat per escoltar de principi a final. Com sabeu, estem demanant a personalitats de la nostra cultura que ens envien un àlbum de referència per escoltar plàcidament mentre dura aquest confinament.

Abans de deixar-vos amb les paraules d’Ivan Gosp i la història que hi ha darrere del CD, vos animem a participar en el hashtag fent-nos-ho arribar per Twitter i Instagram. Amb quin disc passaries la quarantena?

La meua recomanació és “The Long Distance Runner” (2004) de l’artista Promoe, és un disc que vaig descobrir aproximadament l’any que va sortir i gràcies un bon amic, Freddy. Aquest disc em va acompanyar durant alguns dels millors anys de la meua vida. 

Encara que el disc no té malbaratament, em quede amb la cançó “These Walls Don’t Lie“, que està dedicada a un grafiter anomenat Bingo que utilitzava les lletres de Promoe en les seues obres, i qui va morir atropellat per un tren. El cantant d’aquest grup, Nils Marten Ed s’assabenta de la seua mort, i escriu aquesta cançó, Aquestes Parets No Menteixen.

Recomane, aquest treball perquè em sembla un obra d’art i m’encanten tant la veu, com la mètrica i les melodies d’aquest artista. 

Crec que en aquests temps que estem vivint, mes que mai hem de fer servir les parets i els murs, tant físics com virtuals, per a reivindicar els nostres drets, per a contar la veritat del poble, i per a denunciar les injustícies.

Espere haver fet una bona aportació perquè passeu una estona agradable escoltant música i així escapar momentàniament de la monotonia i del tancament, un salut i molts ànims.

Foto de portada Xepo WS

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €