Repte acceptat! Lo Puto Cat publica el remix de Sin Más de Samantha

El passat divendres 24 d’abril va eixir en totes les plataformes digitals el primer single de Samantha i des de Tresdeu ens vam voler fer ressò. En la noticia publicada picàvem l’ullet a dj’s valencians com Garabatto o Santi Bertomeu, i també a Lo Puto Cat, un remesclador català que ja ha fet desenes de remixos per a molts grups entre ells Auxili, Atupa o Cactus i que a més té un tema original amb Samantha anomenat “Juntes“.

Lo Puto Cat va acceptar el repte de Tresdeu per veure qui acabava remesclant abans “Sin más” i ha estat ell el primer en publicar-lo. “No és el tipus de música que acostumo a remesclar, però és Samantha, i això mereix una excepció” afirma al ser preguntat.

Cal recordar que el single de la de Beniarrés ha sigut el més exitós fins a la data per a Operación Triunfo arribant a més d’un milió de visites a Youtube. També ha entrat amb molta força en charts i llistes d’èxits d’arreu del món sent una de les cançons més descarregades d’Apple Music en Argentina, Xile o Mèxic.

Ja podeu escoltar el remix ací dalt, en el canal de Youtube de Lo Puto Cat i en Spotify Podcast. Si navegueu pels seus canals també podreu trobar multitud de versions remesclades com l’última que ha llançat amb Maluks, Jazzwoman o inclús La Fúmiga amb Pont Aeri!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €