Gaudirem del nou disc de Desakato a la Fira de Juliol?

desakatoJa tenim ací La Miel de las Flores Muertas la setena referència discogràfica de Desakato i el seu disc més esperat fins hui. Després d’arrasar amb la gira del seu últim EP Antàrtida i de penjar el cartell de soldout en la immensa majoria de les dates de la seua extensa gira.

Aquesta quarantena ens servirà per ensenyar-nos totes les cançons del nou disc i poder-nos comprar tranquil·lament l’entrada per a la presentació a la Fira de Juliol. Com confirmen els organitzadors en les xarxes socials segueix la venda d’entrades i en cas que hi haguera cap problema queda garantida la devolució integra. Ja s’han confirmat les bandes que els acompanyaran que són Smoking Souls i Mafalda.

desakato miel

La Miel de las Flores Muertas, com ells diuen: “no és un disc de rock, no és un disc d’hardcore ni de punk i tampoc és un disc de pop, és això i molt més. És una al·legoria de la societat de consum, una crítica al sistema, als nous corrents d’odi, una anomenada a la ruptura amb l’evolució i el desenvolupament voraç que esgota els recursos. És una mirada distòpica de la humanitat, però també és un recorregut personal on les emocions prenen un paper protagonista, un viatge arriscat a noves terres. És la cerca de nous sons, de nous conceptes, d’un horitzó desconegut”.

Amb l’ajuda de Manuel Cabezalí (Havalina) a la producció ha aconseguit un so orgànic que recorda a clàssics dels setanta i els noranta amb un enfocament modern i contundent. El disc ha sigut gravat entre Desembre de 2019 i Gener de 2020 en El lado Izquierdo (Madrid) i OVNI Estudio (Asturies), ha sigut mesclat pel mateix Manuel Cabezalí i masteritzat per Brian Lucey (Royal Blood, Artic Monkeys, Black Keys, Biffy Clyro, etc.) a Los Angeles, Califòrnia.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €