Què sabem del nou disc de Los Chikos del Maíz?

Los Chikos del Maíz David Simon NegaEl confinament està sent productiu per a Los Chikos del Maíz. El grup ha anunciat que treballen en un EP d’uns sis o set temes que es dirà “David Simon”. No han avançant la data exacta del llançament, però Nega ha apuntant, durant un directe d’Instagram amb Toni, que se senten més lliures escrivint sobre el que els abelleix. “És el disc de hip hop que jo sempre he volgut treure pel tema de les bases, les produccions i les lletres“, ha afegit el cantant.

Durant el directe, Nega també ha assenyalat que l’EP tal volta defraude als seus seguidors perquè “és menys polític, menys combatiu”. No obstant això, creu que serà un treball especial: “Quedarà ahí com el disc de la pandèmia”.

Encara que no han avançat més detalls, l’EP podria estar inspirat en la figura de l’escriptor i productor de series americà David Simon o en les seus obres, entre les que destaquen The Wire i Show Me a Hero.

Aquest serà el sèptim disc del grup, després de fer una aturada de tres anys i llançar el passat octubre “Comanchería”. Però encara haurem d’esperar per conèixer com serà el resultat final del treball.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €