L’autocinema i la pantalla més grans d’Europa s’instal·len a Alacant

autocinema-alacant

Alacant comptarà a partir de l’11 de juny amb un nou concepte d’autocinema, on la gastronomia, la música i el cinema seran els protagonistes. La franquícia CinemaCar dedicarà més de 45 000 m² a aquest espai d’entreteniment que es convertirà en l’autocinema més gran d’Europa.

El recinte Rabasa acollirà aquesta iniciativa. La instal·lació comptarà amb múltiples zones. Hi haurà un drive-in amb capacitat per a més de 400 cotxes; un garden, una zona de gespa artificial formada per grups de dos butaques inclinables i una taula; llotges prèmium d’un màxim de 6 persones, on totes podran disposar de butaques prèmium individuals, una taula i un sistema de so amb volum personalitzable; l’oferta gastronòmica serà molt variada: un rostidor argentí, un restaurant mexicà, una pizzeria, una hamburgueseria gurmet, una gelateria, una xurreria, una barra amb refrescos, cerveses i licors i altra prèmium en les llotges amb un servici exclusiu, i es podrà gaudir de dos terrasses decorades amb palmeres, il·luminació retro, vegetació, gespa artificial i taules; i un Pet Friendly, un parc on podran accedir les mascotes sense cost addicional, a més de poder entrar també a la zona drive-in.

autocinema-alacant

A totes aquestes instal·lacions s’ha de sumar una estructura de 500 m² que albergarà la pantalla més gran instal·lada en un autocinema a Europa. Aquesta pantalla estarà situada de manera que es puga veure des de qualsevol punt del recinte, tant si l’espectador es troba en el cotxe com a les terrasses dels diferents llocs de menjar.

Els assistents tindran un so regulable de volum en les llotges prèmium i un so, a través d’una emissora, per a escoltar-ho des dels cotxes. Els espectadors que disfruten del visionat des dels seus cotxes podran fer-ho des de l’interior dels vehicles o des de les seues cadires, davant del cotxe, amb el so exterior.

Per garantir la seguretat dels assistents, l’autocinema disposarà de totes les noves mesures d’higiene necessàries contra la COVID-19. El seu CEO i fundador Nando Coderch explica: “Tots coneixem les característiques de seguretat pròpies que té un autocinema i per què aquestes el converteixen en l’opció d’entreteniment i oci perfecta per a tota mena de famílies, parelles o grups d’amics”.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €