Ens endinsem a Ca Cuesa de Pep Gimeno ‘Botifarra’ amb Jordi Company

Comencem una nova aventura de la mà de Jordi CompanyMaria Barber. Mitjançant les paraules i la música ens traslladarem fins a Xàtiva per conéixer tots els racons de Casa Cuesa. Benvingudes a aquest nou viatge de “Casa Cuesa, una casa del poble“, un espai on vos obrim les portes d’aquesta històrica vivenda.

Casa Cuesa està envoltada de caquiers, però no sempre ha sigut així… Les fanecades de camps de cultiu que la rodegen han albergat des d’alls a moreres i tarongers. El temps passa i les coses canvien, però Casa Cuesa continua al mateix lloc. Immòbil i observadora. Un tros d’història del terme de Xàtiva que no podia quedar ocult ni silenciat. El podcastCasa Cuesa, una casa del poble” és sinònim de memòria, de ganes de recordar i no deixar oblidar perquè, amb quasi set segles de vida, Casa Cuesa és la casa més antiga del terme de Xàtiva. I aquesta xifra no és cap ximpleria. A més, la vivenda té molt a contar-nos del seu passat, però també del seu futur.

Maria Barber serà l’encarregada de fer-nos de guia en esta sèrie de reportatges sonors. Ens obrirà les portes de cadascuna de les estances i racons de la vivenda perquè les imaginem amb total claredat i perquè sentim com era viure al terme de Xàtiva segles enrere. Serem part fonamental de la casa i, com no podia ser d’altra manera, ens ho passarem genial perquè tenim uns acompanyants de luxe.

UN PAM DE DÉU, EL PRIMER CAPÍTOL

En el primer podcast hi participen: Pep Gimeno ‘Botifarra’, cantador, propietari i restaurador de la casa; Jordi Company, director i realitzador de la sèrie-documental; Vicent Baydal, reputat historiador i cronista de la ciutat de València, i Amàlia Garrigós, mítica periodista radiofònica i bona amiga de Pep. Pots escoltar també el primer capítol a Spotify i pròximament a Apple Podcast.

Aquest és el primer de cinc episodis, així que vos convidem a acompanyar-nos durant les pròximes setmanes perquè encara ens falta molta casa per descobrir…

L’equip tècnic que fa possible aquesta aventura està format, a més de per Jordi Company i Maria Barber, per la veu en off de Saray Cerro, Arnau Múria i UKPIK Productions amb el so, Vicent Cerdà i Peris com a productor i la fotografia de Juanjo Company i Javier Moreno.

En aquest primer episodi no ha pogut faltar la bona música, cedida per Pau Chafer i Vicent Cerdà i Peris. Podem escoltar: “Quatre Boleros“, del disc “Pep Botifarra & Pau Chafer Simfònic” amb la Bratislava Symphony Orchestra dirigida per David Hernando; “Cant de Batre, Queda’t amb mi“, del disc “Pep Botifarra & Pau Chafer Simfònic” amb la Bratislava Symphony Orchestra dirigida per David Hernando; “Malaguenya de Barxeta“, del disc “Pep Botifarra & Pau Chafer Simfònic” amb la Bratislava Symphony Orchestra dirigida per David Hernando, i “17 anys coixos“, de Vicent Cerdà i Peris, una marxa Cristiana dedicada a la Comparsa Els Bartolins de Vallada, interpretada per la Banda Simfònica de la Unió Protectora Musical de Vallada i dirigida per Vicent Cerdà i Peris.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €