El Estepario Siberiano, el “drummer” del moment

el-estepario-siberiano

Els continguts que circulen per YouTube cada vegada són més diversos. Ja no consumim només vídeos sobre videojocs, humorístics, covers o vlogs, sinó que hi ha youtubers que aposten per altres temàtiques com les musicals, però no fan una versió cantada del tema del moment, sinó que van més enllà. Fan covers únicament amb la bateria. Aquest és el cas d’El Estepario Siberiano.

Jorge Garrido, la persona que es troba darrere d’aquest projecte, és bateria professional i s’ha convertit en uns dels influencers musicals més destacats de l’Estat espanyol, malgrat que els seus inicis no van ser fàcils. Amb 16 anys va començar a compartir vídeos en YouTube, però aconseguia al voltat de 100 visites. Ara compta amb més de 114 000 subscriptors en YouTube i més de 111 000 en Instagram, on penja un vídeo diari.

La qualitat dels seus vídeos, la seua professionalitat –practica 8 hores al dia– i la constància per difondre els seus vídeos per xarxes socials són una de les claus del seu èxit, que en pocs mesos ha vist créixer exponencialment els seus seguidors. Quan va deixar de treballar en l’Orquesta Montecarlo, va ser quan va començar a prendre’s de debò el seu treball en les xarxes socials. I açò ja ha tingut els seus fruits.

Els continguts que difon per les seues xarxes van des de covers de cançons d’artistes com SFDK i Michael Jackson a classes. Els seus vídeos, fins i tot, superen les fronteres espanyoles. Amb només 23 anys s’ha posicionat com el bateria amb més seguidors de l’Estat en Instagram.

A més, en els últims cinc anys ha fet més de 400 concerts en bodes, festivals, revetlles, comunions, festes públiques i privades, és a dir, en infinitat d’esdeveniments. Si eres amant de la bateria i vols aprendre algunes tècniques per tocar-la, has de seguir el projecte d’El Estepario Siberiano.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €