Concerts d’Octubre: La Fúmiga, Oques Grasses i El Diluvi

Des de la promotora Pro21Cultural llancen Concerts d’Octubre, un cicle de 3 concerts a La Marina de València. Podrem gaudir, de forma segura, de la música en directe de La Fúmiga, Oques Grasses i El Diluvi. Els dos primers seran a la Marina Sud i l’últim a la terrassa del Veles e vents, el 8, 9 i 10 d’octubre.

Fa molts anys que Pro21Cultural està darrere dels concerts que es fan per celebrar el 9 d’octubre, es van fer durant molts anys a València i les últimes edicions han sigut a Alzira amb un gran èxit de públic. Com afirmen des de l’oficina: “No podíem faltar a la cita que ens reafirma com a valencians/es sobiranistes, feministes i transformadors i quina millor forma que reivindicar-ho enguany doblement. També per la música i la cultura, que tot i demostrar-se que és segura i que és totalment necessària per a la societat, ha estat oblidada per la gran part de les institucions i administracions públiques“.

Així doncs si voleu assistir als Concerts d’Octubre ja estan disponibles les entrades a la web de Pro21Cultural. El preu per concert oscil·la entre els 13 i 18 euros i l’aforament és molt limitat.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €