El turisme valencià, a casa amb ÀPunt

À Punt estrena ‘El meu lloc al món’ el dissabte 31 a les 22:00 hores, una sèrie de huit capítols de cinquanta minuts en què un conjunt de convidats famosos de dins i fora de la Comunitat Valenciana mostraran als espectadors els seus llocs preferits de la nostra terra. El programa està dirigit a tots els públics i s’emetrà cada dissabte a la nit en prime time per a promocionar el turisme a la Comunitat Valenciana, amb l’esperit de servei públic d’À Punt Mèdia.

Carmen Lomana al programa ‘El meu lloc al món’

Aquest és el primer dels tres formats audiovisuals que À Punt va sel·leccionar, després d’una crida pública dins el conveni signat amb Turisme Comunitat Valenciana per a la promoció del sector, i que s’estrenen dins les novetats de la programació de tardor.
Pablo Carbonell, Màxim Huerta, Pau Durà, Víctor Palmero, Carmen Lomana, Mario Vaquerizo, Anabel Alonso i Manel Fuentes són algunes de les cares conegudes de l’espectacle i la televisió que ens mostraran els seus racons per a visitar dins del territori valencià. No faltaran rostres habituals d’À Punt com ara les presentadores Clara Castelló, Marta Ventura i Carolina Ferre, l’humorista Xavi Castillo o el cuiner i presentador Jordi Garrido, entre altres.

Cada programa és un docushow en què tres protagonistes compartiran les seues preferències des d’una perspectiva sentimental i optimista. Els tres tenen en comú un vincle emocional que compartiran amb els espectadors i explicaran la seua experiència personal d’esplai i descans a la Comunitat Valenciana.

Els espectadors podran prendre nota de les seues recomanacions turístiques, gastronòmiques i d’allotjament per a pròximes escapades. Amb ells descobrirem noves rutes per les terres de la Tinença de Benifassà, la serra d’Irta, les vinyes de la Costera fent turisme enològic, el parc natural de les Llacunes de la Mata-Torrevella i les dunes de Guardamar o un hotel ple d’espècies vegetals i el barranc de l’Infern, una ruta motera per Vilafamés o un viatge sentimental per Alcoi i el parc natural de la Font Roja.

Pròximament, À Punt inclourà a la seua programació de televisió les altres dos formats guanyadors, el programa ‘Cara o Creu’ i ‘Loving Comunitat Valenciana’ dos entretingudes propostes per a promocionar l’oferta turística valenciana.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €