Antifeixistes 2.0, nou remix d’Apologia ft. Maluks

Així ens ho cantaven en la primera part d’Antifeixistes i així, Apologia, amb Maluks  i T. Javaloyes tornen quasi un any després per a llançar amb més força si cap el seu missatge:

‘Orgull, de lluita antifeixista
El poble, organitzant ressistències
Mai no podran amb nosaltres
Els 9 d’octubre serem en barricades’

El grup de Vila-real Apologia estrena una nova versió de la cançó ‘Antifeixistes’. Es tracta d’un remix del tema conjunt amb la banda valenciana Maluks dedicada a totes les persones  que no es cansen de clamar contra l’avanç de l’extrema-dreta.

En la retina i als nostres cors encara queden aquelles imatges del 9 d’Octubre de 2017.  Tres anys després Apologia rememora amb aquest homenatge als i les valentes que van estar a peu de carrer per celebrar la diada dels i les valencianes i reivindicar els drets i llibertats com a poble.

Com afirma Pablo Valle, cantant del grup: “Nosaltres som les que podríem demà ser les noves preses de l’odi i de la barbàrie. Som les que sabem que si no s’atura, el feixisme avança, que si no estem unides, el feixisme avança. Nosaltres, les que sabem que ser antifeixista no és cap opció, les que sabem que ser antifeixista és una obligació per a totes les que estimem la vida, per a totes les que estimem l’amor. Nosaltres, totes i tots, som Guillem Agulló”.

Acompanya aquest ‘Antifeixistes 2.0′ un videoclip d’Alma Batalla amb imatges de les principals manifestacions pels drets i llibertats civils que han omplit aquests últims anys els nostres carrers. També compta amb la col·laboració de la banda Maluks i Tatiana Javaloyes. A nivell tècnic la banda de Vila-real torna a confiar amb Sam Ferrer de l’estudi WZ mentre que els beats i els scratxos son a càrrec del conegut dj Martin Plan B.

 

La cançó original forma part de l’LP debut d’Apologia amb títol homònim. Està compost per deu cançons de guitarres i melodies molt poderoses i ritmes ràpids que juntament amb lletres de rebel·lia, lluita i amor fan d’aquest un àlbum únic i ple de personalitat. Així ho confirma a més, la presència de Pedro Martínez (El Último Ke Zierre) a la producció. La capacitat compositiva i sonora del grup es mostra també en la versatilitat dels temes, que oscil·len entre el hardcore, el punk, el pop o el rock i on a més, Apologia ha comptat amb altres col·laboracions com la Xavi Sarrià (Obrint Pas).

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €