Els festivals valencians ajornats que ja tenen data per a 2021

Aquest 2020 ha sigut un any dur en tots els sentits, però el sector dels esdeveniments i l’entreteniment, és un dels quals s’ha vist més fortament afectat. Els festivalers i festivaleres han hagut de deixar aparcades les ganes de música, ambient, festa i bones vibres fins l’any vinent. Afortunadament, ja són molts els festivals de música que després de l’ajornament que van patir, han publicat les seues noves dates. És el cas de festivals tan mítics com el Leyendas del Rock, celebrat, com ja és habitual, en el Poliesportiu de la ciutat alacantina de Villena o el Medusa Sunbeach Festival de Cullera. I com aquests, molts més esdeveniments musicals tenen ja un nou calendari. A continuació, vos detallem la informació sobre alguns dels festivals valencians més importants del pròxim 2021.

Low Festival, 2020

 

Rabolagartija

El Rabolagartija celebra la seua sisena edició finalment els dies 12, 13 i 14 d’agost de 2021, en la seua localització habitual, el Poliesportiu de Villena. El 92% del cartell de l’edició del 2020 ja està confirmat de nou, així que l’esdeveniment promet ser memorable. A més, pots aconseguir ja les teues entrades del Rabolgartija pel preu de 65 euros.

Leyendas del Rock

El festival per excel·lència de rock i heavy metal del país, ha anunciat ja que es traspassarà als dies 5, 6 i 7 del mes d’agost de 2021. Ara com ara, s’ha confirmat que el 82% dels grups i artistes que actuaven en 2020 en el festival el faran també l’any vinent. Les entrades del Leyendas estan ja a la venda, i pots fer-te amb un bo de tres dies per 88 euros, així que, no esperes més i aconsegueix la teua!

Medusa Sunbeach Festival

L’esdeveniment se situarà en el mateix emplaçament d’edicions anteriors, a la vora de la paradisíaca platja de Cullera. La nova data en la qual es durà a terme el festival serà del 4 al 9 d’agost de 2021. El cartell està encara per revelar-se, però segur que serà tan increïble com els anys passats. L’abonament general del Medusa ja està disponible pel preu de 100 euros.

Arenal Sound

La ja mítica trobada musical de la localitat de Borriana, Arenal Sound, ha passat a celebrar-se des del dia 27 de juliol fins a l’1 d’agost de 2021. El cartell promet ser tan ampli o més que els dels últims anys! Hi ha entrades a la venda des dels 70 euros.

Low Festival

El Low convoca cada any a la ciutat de Benidorm als millors artistes indie rock del panorama musical nacional i internacional. Lamentablement, com la resta d’esdeveniments, va patir les conseqüències de la crisi sanitària i va haver de posposar-se fins als dies 30 i 31 de juliol, i 1 d’agost de 2021. Tres dies replets de festa, música i bon rotllo. Pots obtindre les teues entrades des de 60 euros.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €