‘Icerberg’, nou disc de Miki Nuñez

Miki Nuñez presenta ‘Iceberg’, un disc que arriba per confirmar una carrera meteòrica on en menys de dos anys, ha passat del famós concurs de televisió OT, per ser representant d’Eurovisió, per treure un primer disc i exhaurint entrades per allà on passava, i a formar part de la banda sonora d’una de les pitjors èpoques que recordem amb el seu himne ‘Escriurem’ i amb ‘Me Vale’, cançó que neix al confinament juntament amb el seu clip que ell mateix s’enregistra a casa seua i que supera ja els 5 milions de reproduccions.

 

“Iceberg” vol fer analogia a tot allò que comporta molta feina i que, de vegades, el que s’ensenya o el que es veu, és simplement una xicoteta part. És la punta de  l’iceberg. Un disc que dona una clara continuïtat a ‘Amuza’, ja que el seu estil es veu reflectit completament en les lletres, melodies, ritmes … però no només en el musical, també en el gràfic. Un fil roig que es desprèn de la portada d’ ‘Amuza’ per poder tapar la punta de l’‘Iceberg’ i poder ensenyar realment tot el que hi ha darrere. Un disc més personal i sense por al què diran. Deixant-se portar pel que sent i per les seves influències musicals més pures.

Miki Núñez ens va presentar el passat 23 d’octubre el seu primer single ‘Viento y Vida‘ acompanyat de la mítica banda de pop-rock Despistaos. Una cançó on el cantant ens mostra la seua vessant més rockera. Acompanyat per guitarres melòdiques, una bateria molt marcada i una tornada molt potent.

La producció s’ha repartit entre Paco Salazar i David Rosell, és a dir entre Madrid i Barcelona. Un àlbum de tall pop rock, ple d’energia, uns arranjaments molt acurats i cançons optimistes que no deixaran indiferent a ningú.

Miki Núñez no deixa de sumar èxits a la seua carrera després de ser nominat a “Millor Artista o grup revelació” per Els 40. On ja va aconseguir emportar-se aquesta mateixa categoria en els premis del grup editorial Enderrock, a més de “Millor cançó” pel seu tema ‘Escriurem’. Tot això després de començar l’any 2020 de la millor manera tot rebent el certificat de disc d’or per les seves vendes digitals dels seus senzills ‘La Venda’ i ‘Celébrate’.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €