Mafalda torna a creuar l’Atlàntic amb La Duda

El grup Mafalda presenta ‘La Duda‘, un nou single junt a Emiliano Brancciari de No Te Va A Gustar. La cançó forma part de ‘A 10 Minutos‘ juntament amb ‘La Plaza‘, el tema que van presentar amb Pedro Pastor. Així doncs veiem com a través d’aquests dos nous singles Mafalda explora noves sonoritats i enriquint-les de noves vivències.

El 2020 és l’any en què el virus ha parat el món, també ha truncat els plans de Mafalda, cancel·lant la seu gira espanyola i mexicana. En aquest context d’incertesa, la banda recorre a Emi de No Ta  Va A Gustar, amb qui comparteixen els seus dubtes i angoixes i els donen eixida en la cançó ‘La Duda‘. Viure amb por a l’enfonsament de les bosses, viure amb por de saber què decidiran per al teu futur, viure sense saber si contestarà i què contestarà. No saber, no tindre clar, encongir-se de muscles com a pràctica habitual, enfadar-se, reconciliar-se… Totes tenim aqueix dimoniet murmurant-nos en l’orella.

Com un viatge d’anada i volta, aquestes cançons pretenen retornar, a través de la música, tot això que es van portar a casa i ja forma part d’ells, mantenint la flama intacta mentre esperen, amb ànsies, tornar a creuar l’oceà.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €