Sorpresa en l’anunci del nou talent show d’À Punt!

Duel de Veus Àlex Blanquer

La presentadora Àlex Blanquer estarà al capdavant de “Duel de veus” el nou format que proposa la ràdio televisió pública valenciana. I per a sorpresa de totes i tots les cantants Samantha Gilabert i Sole Giménez juntament amb l’humorista Eugeni Alemany, conformaran el jurat responsable de valorar el talent dels concursants.

À Punt deixa enrere Family Duo i prepara Duel de veus, un nou concurs de talents musical per a tota la família. Qui fora reportera d’À Punt Directe i posteriorment copresentadora de Cara o creu, Àlex Blanquer, és l’elegida per l’ens dirigit per Alfred Costa per a aquest nou programa d’entreteniment. Aquest últim, hem sabut aquest matí, cancel·larà el programa vespertí de Carolina Ferre.

En definitiva el concurs tindrà un jurat d’excepció: la cantant i compositora Sole Giménez, amb més de 30 anys d’experiència en el món de la música; Samantha Gilabert, cantant valenciana que es va donar a conéixer en l’última edició del concurs de talents musical Operación Triunfo i, l’humorista i presentador Eugeni Alemany. I el presentarà una de les cares emergents de la cadena. Estarà el format a l’altura de Family Duo?

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €