A la merda 2020! Tota la programació de nadal d’À Punt Media

À Punt llança una programació especial per a aquestos nadals, uns nadals atípics que majoritàriament passarem en casa i només amb els familiars més pròxims. Així doncs tindrem temps per posar i veure la televisió pública valenciana. Pel que fa a Cartes en joc ens reserva dos programes únics. D’una banda, Jordi Garrido visitarà els restauradors de la Ribera Alta. A l’Ènova, a Carcaixent i a Alzira buscarà el millor putxero de Nadal de la comarca. Per a la setmana de Cap d’Any els concursants són tres coneguts rostres: Carmen Alcayde, Maria Abradelo i Ximo Bayo apadrinaran els seus restaurants favorits i lluitaran per demostrar quin és el millor.

Així dona gust, estarà cada vesprada de 19:30 h a 20:30 h, preparant una selecció de menús familiars. El cuiner Lluís Penyafort i el seu ajudant Òscar Tramoyeres conviden a la seua cuina presentadors i col·laboradors habituals d’À Punt com Lluís Cascant, Carme Bort, Natxo Rodilla, Pepiu o Pepa Cases.

Atrapa’m si pots es vesteix de Nadal, de dilluns a divendres, a les 3 de la vesprada. El presentador, concursants i plató es transformen per la màgia de l’esperit nadalenc, amb l’objectiu d’alegrar i entretindre la sobretaula dels dies més especials d’un any casolà i diferent. L’edició del cap de setmana es tematitza també per Nadal. La grossa de Nadal, el Pare Noel, o les tradicionals innocentades, junt amb la simpatia i el bon humor d’Eugeni Alemany, ens aportaran molts somriures saludables. Mentre els programes referents de les nits, No tenim trellatTàP preparen una selecció dels millors moments de l’any, sempre en clau d’humor. I per a la nit de Nadal, s’estrenarà el programa Per Nadal, cançons, que oferirà un recorregut per la música que ens han acompanyat en els especials històrics de la televisió valenciana.

Per tercer any consecutiu, la presentació de la retransmissió de les campanades de 2021 als presentadors Carolina Ferre i Eugeni Alemany. L’especial previ a la retransmissió es dirà A la merda 2020, un espai d’humor ple de sorpreses. Al costat de Carolina i d’Eugeni, en el programa participaran moltes cares conegudes com l’humorista Òscar Tramoyeres i personatges de L’Alqueria Blanca, entre molts altres. Finalment s’emetrà Cantem 2021, un format de karaoke per a continuar la festa amb una entretinguda proposta musical, i començar amb bon peu l’any nou sense eixir de casa.

programacio a punt nadal

Concerts de La Gossa Sorda, Zoo i La Raíz

Per al prime time de l’1 de gener està prevista l’estrena de la minisèrie “L’última coronació“. À Punt manté la retransmissió en diferit de concerts els dissabtes a la nit. El dissabte dia 19 de desembre s’emetrà el concert de La Gossa Sorda, el 26 de desembre, el concert de Zoo, i el dissabte 2 de gener serà el torn de La Raíz.

Els menuts de la casa més matiners tenen una cita diària amb els dibuixos de La Colla i amb les Feretes, les titelles més estimades pels xiquets i xiquetes valencians. També gaudiran de pel·lícules i de l’estrena de nous capítols de sèries d’animació com Voltron, Spirit, Doraemon i Visca el rei Julien. De dilluns a dissabte és temps de lletrejar amb el concurs Rosquilletres, que reserva la seua gran final per al prime time. El dia 6 de gener, festa de Reis, a les 21:30 h, sabrem qui són els estudiants més ràpids a l’hora de cantar les lletres de paraules impossibles.

Els programes dedicats a la promoció del turisme a la Comunitat Valenciana acaben enguany. El dissabte 26 s’emetrà l’últim capítol d’El meu lloc al món, amb tres convidats d’excepció: Carmen Lomana, Sergio Caballero i Carolina Ferre. El dilluns 28 acomiadem els programes Cara o Creu, amb un passeig per Dénia i Xàbia. Per últim, Loving Comunitat Valenciana finalitza amb una mostra de les propostes per a l’oci i l’esport que més han sorprés Hu Zhao, el seu presentador xinés.

Bikes, the Movie, Ben Hur i E.T., l’extraterrestre, per al dia de Nadal

Nadal és temps de cine i À Punt inclou una oferta per a totes les edats i públics. En la sobretaula podrem gaudir de grans clàssics del cinema com Trapeci, Topkapi, Assassinat a l’Orient Express, El Violinista a la Teulada, Ben Hur, Veracruz, Memòries d’Àfrica, La comtessa descalça, El món és boig, Encís de lluna, i El foc i la paraula, entre altres títols.

Però el públic també podrà gaudir de títols familiars i d’aventures, amb pel·lícules com El metge, L’olla de grills, Pompeia i Família a l’instant.

D’altra banda, À Punt estrena el divendres 25 de matí la pel·lícula d’animació Bikes, the Movie. Aquest llargmetratge d’animació, participat per À Punt Mèdia, amb direcció de Manuel J. Garcia i producció valenciana va estar nominat com a millor llargmetratge d’animació en els Premis Goya de 2018.

‘Duel de veus’, primera estrena de 2021

L’estrena del talent musical Duel de veus, per al dissabte 9 de gener, en el prime time, a les 21:45h. Presentat per Àlex Blanquer, cara ja coneguda entre els espectadors de la Comunitat Valenciana per la seua trajectòria en diferents programes de la cadena pública valenciana com Cara o Creu i À Punt Directe. El concurs tindrà un jurat d’excepció: la cantant i compositora Sole Giménez, excomponent de Presuntos Implicados, amb més de 30 anys d’experiència en el món de la música; Samantha Gilabert, cantant valenciana que es va donar a conéixer en l’última edició del concurs de talents musicals, Operación Triunfo, i l’humorista i presentador Eugeni Alemany.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €