Electrodomèstica, torna el cicle en streaming de LaCasaCalba

LaCasaCalba arranca el nou any amb la tercera edició del cicle ‘Electrodomèstica’ de música en streaming, que correrà a càrrec dels guitarristes valencians Peter Gun, Ramon Godes i Sandra Monfort fent sonar les seues cordes per a tots aquells que estan a l’altre costat de la pantalla.

El programa d’actuacions s’ha iniciat hui amb el guitarrista valencià Peter Gun que farà sonar la seua guitarra a ritme de jazz, blues, swing en un homenatge a les músiques dels anys 20-30. Continuarà dijous 4 de febrer amb el guitarrista de Castelló Ramon Godes, un dels grans músics de la província que, durant la seua estança a Madrid en la dècada dels 80 va formar part de bandes exitoses com Los Coyotes (pioners del rock llatí a Espanya), Malevaje i Alaska & Dinarama (en l’etapa de preparació del disc ‘No es pecado’, de 1986). El cicle conclourà dijous 4 de març amb l’actuació de la compositora, guitarrista i cantant de Pedreguer Sandra Monfort. Amb l’especialitat de Guitarra Clàssica, va començar el seu recorregut pels escenaris com a compositora i intèrpret del grup de música valenciana Xaluq. Ha treballat amb artistes de diferents àmbits i ara presentarà el seu primer treball discogràfic en solitari “Niño Reptil Angel” amb composicions pròpies de la música clàssica, flamenc, tradicional, folk i pop. Una barreja de la música que ha anat bevent l’artista durant el seu recorregut i les seues experiències com a intèrpret, acompanyant, compositora i arranjadora.

Totes tres propostes tindran lloc a les 20h en obert a través del Youtube Live de LaCasaCalba amb la modalitat de taquilla inversa, amb la qual cosa es permet als espectadors pagar el preu que consideren pel que estan veient.

Electrodomèstica de LaCasaCalba

Electrodomèstica va nàixer el passat mes de maig, a mig camí entre el confinament i la desescalada, com un clam a la resistència cultural perquè així ho entenen des de LaCasaCalba, entitat cultural independent arrelada a la Safor amb més de 15 anys de trajectòria des de la perifèria. El projecte naix amb la intenció de donar suport als artistes i la resta d’agents culturals implicats en una aposta per oferir alternatives reals, professionals i ajustades a les circumstàncies en aquestos temps tan durs per a la cultura i l’art.

Amb aquesta proposta LaCasaCalba explora nous formats però també recupera part dels seus orígens quan fa més de 10 anys, ja portava a terme el projecte musical Electrodomèstica, essent capdavanters en oferir concerts domèstics, per una banda, i per l’altra, amb la creació d’una col·lecció de discos al voltant de les quotidianitat. ‘Ara adaptem aquell projecte afegint la modalitat de concert en streaming, que ens permet gaudir de la cultura en temps en que cal mantenir distàncies prudencials, però sense deixar d’estar en contacte, ni entre nosaltres, ni amb la cultura’ – afirma Francesc Burgos, coordinador de LaCasaCalba.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €