Així serà el primer festival de l’any (emac.2021)

L’emac.2021 ja té el cartell musical complet per a la sisena edició amb una aposta avantguardista i coral. La xilena Soledad Vélez, la mallorquina Maria Jaume, la catalana Rigoberta Bandini o la tornada del grup andalús Califato ¾, són els plats forts de la sisena edició, juntament amb l’aposta de veus locals.

Als caps de cartell se sumen TMA TNB, VVV (Trippin’you), Menta, Semana Santa, o Capricornio Uno. Un cartell que torna a apostar per les solistes femenines, com ha sigut ja costum en l’emac, i també amb formacions locals com Aina Palmer, Tatiana Javaloyes o El Suizo.

I els dj’s tornaran a tindre una presència important als Vermout Sessions que se celebren en la Mercè, i es comptarà amb noms com: Anticiclón y Borrasca, Char Lee, Lore Nieto, Juan Soler, 1/4FExilio, El Huateque by Los Dominguitos, Tocino del Zodiaco, Continuidad i Tormix & Friends.

L’emac.2021 estarà totalment adaptat a la normativa sanitària vigent i és per això que una de les principals novetats és que els directes es desdoblen en dos escenaris, i albergaran concerts tant l’Amfiteatre com la plaça de la Mercè.

Cartell-emac.2021

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €