Inscripcions als III Premis Tresdeu

Hui comença el període d’inscripcions per a la 3a edició dels Premis Tresdeu! Els premis que posen en valor la creativitat de la joventut valenciana. Una nova edició que és possible gràcies a La Mutant i l’Ajuntament de València, la Universitat d’Alacant, Pro21cultural entre altres. Algunes de les categories més populars són la de música, xarxes socials, escèniques o plàstiques. Queda obert, per tant, el formulari on podeu inscriure projectes propis o proposar els d’altres persones o col·lectius que considereu que han d’estar. Vos deixem el formulari d’inscripció, i al final de l’article vos expliquem les fases!

Fases III Premis Tresdeu

1.​ Inscripció de propostes.
– S’habilita aquesta pàgina ​per a que artistes, col·lectius i projectes puguen inscriure’s. L’organització es reserva la possibilitat d’inscriure propostes que crega rellevants en cas de no haver estat inscrites pels promotors.
– Es podran inscriure propostes fins al diumenge 10 de gener de 2021, ambdós dies inclosos.

2. ​Votació del públic: selecció dels finalistes que passaran a la votació del jurat professional.
– El públic podrà exercir el vot de manera online en la pàgina habilitada a Tresdeu ​havent se registrat prèviament. Es podran emetre fins a 3 vots per persona en cadascuna de les categories.
– Les 10 candidatures més votades en cadascuna de les categories passaran a la votació per part del jurat.
– De dimarts 12 de gener a dijous 4 de febrer de 2021 ambdós inclosos.

3. ​Votació dels jurats: elecció dels guanyadors/es.
– El jurat professional estarà constituït per professionals del sector musical i escèniques, de l’audiovisual i del marketing. No podran ser membres del jurat aquelles persones que hagen presentat candidatures o que representen a empreses o artistes que hagen presentat candidatures.
– La composició del jurat es publicarà en ​Tresdeu ​una vegada s’anuncien oficialment els finalistes.
– El jurat podrà exercir el vot de manera online. Es podran emetre fins a 3 vots per jurat en cadascuna de les categories.
– Els seus vots determinen els finalistes i guanyadors per a cadascuna de les categories excepte el premi honorífic que serà escollit pels socis de la cooperativa Tresdeu Media.
– Del divendres 5 de febrer a dimarts 9 de febrer de 2021.

4. C​erimònia d’entrega dels premis: dijous 11 de febrer de 2021

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €