Zoo presenta el nou disc a la Telecogresca 2021

El festival de música Telecogresca torna un any més i ho fa concentrant els grans grups i artistes del panorama nacional, la majoria arribats des del País Valencià. Aquesta iniciativa que naix dins de l’associació estudiantil de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de  Telecomunicacions de Barcelona (ETSETB) porta més de 40 anys fent un dels festivals més importants ‘entre examen i examen’. La nova edició de la Telecogresca serà el proper 9 i 10 d’Abril, i comptarà amb la presentació del nou disc de ZOO.

Com ja és tradició, se celebrarà al Parc del Fòrum de Barcelona, adaptant el format a la situació excepcional en què ens trobem. Amb un total de 10 artistes que aniran passant al llarg del cap de setmana, repartits entre els dos escenaris característics de la Telecogresca.

El primer dia gaudirem simultàniament d’artistes repartits entre els dos escenaris. A l’Escenari Fourier actuaran Lágrimas de Sangre i Los Chikos del Maíz juntament amb el grup guanyador de l’Engresca’t. Per altra banda, a l’Escenari Laplace, tindrem Roba Estesa i el Pony Pisador acompanyats del DJ guanyador de l’Engresca’t.

El dissabte dia 10 d’abril la festa comença abans. A les 12 h tindrem l’oportunitat de gaudir d’un vermut amb la companyia d’artistes en directe. A la tarda a l’Escenari Fourier tindrem ni més ni menys que el grup valencià ZOO, que estrena disc, i a continuació, una artista també de la terreta: JazzWoman. Si apostes per una alternativa també molt festiva i energètica presentem, a l’Escenari Laplace, la música de La Fúmiga i The Tyets, dos grups que tenen diverses col·laboracions en comú. Les entrades ja estan disponibles a la web oficial de la Telecogresca.

telecogreseca 2021

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €