La comèdia dramàtica de La Fúmiga

La Fúmiga presenta nou single, “Comèdia dramàtica”, que estrenaran en directe el 10 d’abril a la Telecogresca. Es tracta del primer avançament del nou àlbum que presentaran a la tardor del 2021.

En aquesta ocasió han volgut parlar en les seues lletres de la salut mental, una de les grans oblidades d’aquesta pandèmia. La major part de la gent jove assegura patir o haver patit ansietat arran dels canvis a les seves vides provocades per la Covid-19. És per això que La Fúmiga, sense perdre el seu singular estil festiu i satíric, ha volgut visibilitat aquesta problemàtica per tal que es puga empatitzar amb tota la gent que pateix. Com diu La Fúmiga “les pelis que et montes no són poques ni moltes”, i cal relativitzar els pensaments negatius, acceptant la importància que per a cadascú tinguen. Partint d’aquesta temàtica, el videoclip d’Icònic recrea escenes mítiques de la història del cinema com a metàfora de les pel·lícules que tothom té al cap i “no em deixen ser feliç”.

La cançó és festiva i plena de ritmes llatins i rockers caracteritzats per les melodies de la potent secció de vents de la banda alzirenya. “Comèdia dramàtica” va ser enregistrada i produïda novament pel valencià Mark Dasousa a l’Atomic Studio d’Ondara.

La Fúmiga viatja a velocitat de creuer, i és que el seu primer àlbum, Espremedors (Halley Supernova, 2019), amb milions de reproduccions a les plataformes digitals, els ha valgut el Premi Carles Santos atorgat pel públic i el Premi Ovidi a “Millor àlbum de mestissatge”. A més, amb l’EP Pròxima parada (Halley Supernova, 2020), on la banda reafirmava el seu compromís en temps de restriccions per la música en directe, ha obtingut el Premi Tresdeu a “Millor llançament musical del 2020”.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €