Estrenem El Piset amb Ame Soler i Àrtur Martínez!

Ja podeu passar al piset! Comença el nou programa de Tresdeu presentat per Ame Soler de Tres Voltes Rebel i Àrtur Martínez de La Fúmiga. Acompanya tots els diumenges a Ame i Àrtur en aquesta nova aventura buscant els companys/es de pis ideal. És l’excusa perfecta que han trobat per ajuntar-se amb amics i amigues per parlar dels temes que ens importen a tota una generació i que solem parlar i debatre també en el nostre entorn.

En el primer capítol en El Piset es parla de si les persones canvien o no, i ho fem amb uns convidats de luxe com són Mireia Matoses de Pupil·les i Arnau Giménez de ZOO, ambdós components també del grup revel·lació de 2020 Malifeta.

El Piset el podràs veure en exclusiva des del canal de Youtube de Tresdeu, tots els diumenge a les 19h estarà disponible i hi serem des de moments abans en el xat comentant-lo, així que si no vols perdre’t no oblides subscriure’t i donar-li a la famosa campaneta!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €