Nova selecció de videoclips valencians

Mes nou, recopilació de videoclips nova. Al mes d’abril s’han estrenat diversos visuals de cançons de grups valencians. El talent que naix a diari al nostre territori no es pot resumir a una publicació. Ací vos deixem una mena de selecció dels més recents i actuals, però sabeu que teniu la llista de recopilació de Videoclips Valencians per no perdre-vos cap dels que van eixint dels i les nostres artistes.

Entre les novetats, les valencianes Maluks presenten el videoclip de la cançó «Soca-Rel», inclosa al seu debut discogràfic «Som i Vibrem», amb la participació de Pa Lao d’Orxata Sound System. El quartet femení d’electro-tropicalisme el qualifiquen com el tema més «gamberro» i esbojarrat del disc. Una part més intimista ens porta el grup Òrbites, que estrena cançò amb el clip de «Milers d’espurnes». Es tracta d’un dels temes que conformarà el que serà el seu segon treball, «Celobert», que presentarà a mitjans de maig. També tenim a Carlo Frio, junt a H.Rayiz, que presenten el visual de «Trozo del Pastel», un videoclip ombriu que, de segur, no deixarà indiferent a ningú.

A la nova selecció tampoc podia faltar «Acelera» de La Kitty, l’últim adelant del nou mixtape «Loyal et pur». Altre dels grups que ens porten aires frescos al so de guitarra elèctrica és el conjunt Vaire amb «Espurnes de l’Ocàs». Com podeu observar, amb aquests i aquestes artistes hem traçat un línea que passa per molts estils musicals diferents. Com que a casa no som tots igual, l’escena valenciana ens ofereix aquest espectacle sonor per a tots els gusts. Des de Tresdeu vos convidem a disfrutar-ho.

Maluks – Soca Rel

Òrbites – Milers d’espurnes

Carlo Frio, H Rayiz – Trozo del Pastel

LA KITTY – Acelera

VAIRE – Espurnes de l’Ocàs

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €