Oques Grasses llança videoclip i data a València

«Bye Bye», una cançó que parla de la disjuntiva actual entre amor i diners, és el primer avançament del cinquè disc d’Oques Grasses, que veurà la llum a finals de maig. El pròxim àlbum dels osonencs Oques Grasses aixeca el vol amb força amb aquest hit instantani. Tot i comptar amb la col·laboració de tota la banda, continua destacant el treball del duet de productors coneguts artísticament com Justin Delasiembra, conformat pel cantant, compositor i lletrista Josep Montero i el teclista Joan Borràs.

Després de l’èxit sense pal·liatius del disc Fans del sol (2019), Oques Grasses es treuen ara del barret «Bye Bye». Una cançó trepidant amb sonoritat llatina que parla de la lluita entre l’amor i els diners. «L’amor ens fa viure. Els diners ens fan morir», afirma Josep Montero. El videoclip de «Bye Bye» és una gran producció dirigida pel realitzador Pere Sala, amb la idea original del raper Mi Amargo i Oques Grasses. La pel·lícula visual narra una història de novel·la negra que podrien firmar Agatha Christie o l’inventor del Cluedo, que cal descobrir mirant el clip.

El grup ja ha anunciat diverses dates de concerts fins al mes d’agost i València està entre les confirmacions. Oques Grasses estaran a la capital el 17 de juliol. Les entrades les podreu trobar a la seua pàgina web.

La formació va publicar l’anterior disc, Fans del Sol, el febrer de 2019. Aquest disc, el quart de la seva trajectòria, s’ha transformat en el disc en català més escoltat de la història contemporània. Segons les dades oficials de Promusicae, Fans del Sol va ser el 15è disc més escoltat a tot l’estat espanyol el 2019 -el 2n dels editats per un segell independent-. A més, segons les Llistes oficials d’APECAT, «In The Night» va ser la cançó més reproduïda de 2019 a les ràdios catalanes. Fa unes setmanes el grup va rebre un Disc d’Or per les més de 20.000 unitats venudes de Fans del Sol, un Disc de Platí per les més de 40.000 unitats digitals venudes de la cançó «In The Night» i un altre Disc d’Or per les més de 20.000 unitats digitals venudes de la cançó «Sta guai».

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €