Torna el «Voluntariat pel Valencià en Línia» després de l’èxit del 2020


Escola Valenciana llança la segona edició del «Voluntariat pel Valencià en Línia», una activitat que permet compartir i aprendre valencià per internet. Es tracat d’un programa que promou la creació de parelles lingüístiques en entorns digitals. Aquestes parelles estan formades per una persona que vol aprendre o millorar el seu valencià (aprenenta) i una persona que vol dedicar part del seu temps lliure a compartir el seu valencià (voluntària).

Durant el passat Estat d’Alarma, i el confinament domiciliari derivat, Escola Valenciana va presentar el primer «Voluntariat pel Valencià en Línia», que va comptar amb un destacat èxit reunint a centenars de parelles a tot el territori valencià.

«El voluntariat, en la seua modalitat virtual, ens permet superar les barreres geogràfiques associades tradicionalment a la llengua», declara Xon Domènech, la Coordinadora del Programa de Voluntariat pel Valencià.

Durant els següents mesos, les persones interessades han de registrar-se a la pàgina web del «Voluntariat pel Valencià», assumint el rol d’aprenenta o voluntària i triant la modalitat En Línia al formulari. A aquesta web també trobaran un correu electrònic i un telèfon operatiu per a resoldre dubtes de qualsevol índole.

El «Voluntariat pel Valencià» és un projecte de participació lingüística que té per objectiu posar en contacte voluntaris que vulguen destinar una hora a la setmana (durant un mínim de 10 setmanes) a conversar amb persones que volen parlar en valencià. Aquest programa, que enguany celebra el seu 15é aniversari, participa de forma activa en més de 30 municipis del País Valencià i al llarg de la seua història ha ajudat a més de 20.000 persones a posar-se en contacte per a parlar valencià.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €