À Punt presenta ‘Zoom’, un nou programa per a les nits de dilluns

À Punt ha presentat una de les novetats de la seua programació de primavera: el programa Zoom, que s’estrena dilluns 17 de maig a les 22:10 hores. Zoom és una sèrie de reportatges d’investigació de temes d’actualitat sobre assumptes socials i polítics que s’han esdevingut a la Comunitat Valenciana, o s’esdevenen en l’actualitat, o desperten una certa preocupació. L’equip de redacció, amb l’alzirenc Bérnar Giménez al capdavant, treballa per a oferir accés exclusiu a fonts, informació i documents que no es coneixen fins ara.

El programa posa el focus en els perquès i les seues conseqüències. En el mateix sentit, apunta cap a les claus de cada assumpte a través de l’entrevista i de la investigació per a entendre-ho tot més i millor. Bérnar Giménez ha indicat que Zoom tractarà assumptes de molts temes diferents, però tots amb el denominador comú de preocupar o afectar d’alguna manera la ciutadania valenciana. Així mateix, el presentador ha afirmat sentir-se orgullós de tornar a treballar a la seua terra, la Comunitat Valenciana, on va començar la seua trajectòria professional. “Va ser un orgull que la televisió pública em telefonara per a presentar un programa en la televisió de la meua terra”, ha comentat.

Cada entrega de Zoom tracta un assumpte diferent, però sempre de gran impacte i d’interés polític, històric o social. Amb periodicitat setmanal, i al llarg de 55 minuts de duració, cada reportatge enfoca un tema amb esperit crític i busca noves respostes.

Zoom és un vot de confiança pel periodisme d’investigació en la televisió que acompanyarà els espectadors i espectadores els dilluns a la nit a les 22.10 h en À Punt, un espai que vol posar l’objectiu més analític en la realitat, de vegades amagada, que ens envolta.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €