Càsting: ‘Això no és normal’, el nou programa d’À Punt

À Punt Mèdia està preparant un nou concurs diari per a la seua graella. El concurs portarà per títol «Això no és normal!» i serà presentat per Maria Juan i Nerea Sanfe. Es tracta d’una adaptació de l’espai que emet ETB2 des del passat 14 de desembre i que allà s’anomena «Esto no es normal», segons informa Neeo. La productora ja ha obert el càsting dels participants.

Aquest programa gira entorn la premissa: És normal fer una cosa determinada, o no ho és? Així, Nerea Sanfe explicava a les seues xarxes que es plantejaran qüestions sobre allò que, segons els valencians i les valencianes, és o no normal. La resposta ens la donarà la mateixa ciutadania. A través de preguntes quotidianes, es tracta d’esbrinar com són realment els valencians. Dues parelles lluitaran per arribar fins al final i emportar-se el pot del programa.

Per tal de saber el que és o no normal, el programa realitzarà una sèrie d’enquestes. A més, des del plató comptaran amb diverses persones de diferent sexe, edat i procedència, amb els que els concursants i els espectadors, des de casa, hauran d’identificar-los a través de dos jocs: un «joc de les aparences» i un «qui és qui».

De moment, es coneix que l’espai s’estrenarà a finals del mes d’agost, en la franja anterior a l’informatiu de la nit, és a dir, al voltant de les 20.15 h. La producció del programa ja ha començat la recerca de concursants. Els requisits: tindre més de 18 anys, ser una persona atrevida i tindre ganes de guanyar. Per apuntar-se, tant si vols concursar o anar de col·laborador, han habilitat tant un número de telèfon fixe com un de mòbil, per poder contactar a través de Whatsapp.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €