Pregunta i Enrotlla’t: Educació sexual per a joves

Naix “Pregunta i Enrotlla’t!”, un consultori d’educació sexual per a resoldre els dubtes dels joves, presentat per Lara Avargues, psicòloga, sexòloga i terapeuta de parella. El Calaix Jove i l’Agència d’Igualtat de la Mancomunitat de la Safor han creat aquest projecte amb el qual volen divulgar coneixements sobre la sexualitat a través de la figura d’una professional en aquest àmbit. El primer capítol ja es troba disponible a les xarxes socials.

Pregunta i Enrotlla’t!” es desenvolupa a través de vídeos, on Lara respon a tots els dubtes que la gent jove li fa arribar. Per tal de deixar la teua consulta, has d’enviar-la a través del qüestionari que tenen habilitat a la biografia de les seues diferents plataformes: Instagram, Facebook i Twitter. L’enllaç el podreu trobar tant al compte de Calaix Jove com al de l’Agència d’Igualtat de la Safor. Com bé diu Lara, tant sòls has d’“atrevir-te a preguntar tot allò que sempre has volgut saber”.

El consultori ja ha estrenat el seu primer capítol, que el podreu trobar directament al canal de Youtube de “Pregunta i Enrotlla’t!”. En aquesta primera entrega Lara explica la importància de la confiança, la tranquilitat i el sentir-se agust amb un mateix i amb l’altra persona en la primera vegada que es practica sexe. Tot això ajuda a evitar els possibles problemes que puga dur la pràctica sexual, assenyala l’experta. Un primer vídeo explicatiu, d’una duració de set minuts, que ha servit com a introducció i a partir del qual anirà profunditzant en les qüestions que li vagen fent per als pròxims episodis.

Amb aquest tipus de contingut a Internet es pretén trencar les barreres d’un tema tan tabú, com és el sexe, perquè arribe informació adequada i de manera asertiva a les persones més joves. “Pregunta i Enrotlla’t!” sorgeix com una ferramenta essencial en el creixement i educació de tots i totes. El següent consultori no té una data fixada, però per tal d’estar atents, des de Calaix Jove i l’Agència d’Igualtat vos animen a subscriure’s al seu canal de Youtube.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €