Lectura, xarxes socials i educació emocional

La ciutat d’Elx acollirà enguany la celebració de la 7a Trobada de Professorat de Valencià, organitzada per la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura. Tindrà lloc els dies 5 i 6 de novembre al Centre de Congressos il·licità sota el títol «Lectura, xarxes socials i educació emocional».

Les inscripcions es podran realitzar fins al 29 d’octubre en aquest enllaç, on està disponible tota la informació de les jornades. El preu de la matrícula és de 20 euros i hi ha dues modalitats d’inscripció: presencial i en línia.

Enguany, com a novetat, l’activitat s’adreça també als professionals de les biblioteques, que rebran un certificat d’assistència del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana (COBDCV), així com als estudiants universitaris que cursen graus relacionats amb l’ensenyament o el sector del llibre.

Les jornades començaran el divendres 5 a les 17 h amb la ponència «Literatura i visibilitat: contar l’adolescència», a càrrec del reconegut novel·lista i dramaturg Nando López. A continuació, hi haurà la taula redona «Boomers, millenials i Tik Tokers», on participaran els creadors de continguts Sílvia P. Sesé (Miss Tagless), Fran Tudela (Cabrafotuda) i Òscar Piera editor de Tresdeu, aquesta capçalera.

L’endemà, les sessions es reprendran a les 9.30 h amb una conferència d’Anna Forés, doctora en Filosofia i Ciències de l’Educació, titulada «Plaer, lectura i preadolescència». Després, Irene Mira-Navarro, professora de la Universitat d’Alacant, impartirà el taller «On són les escriptores?». Tancarà la jornada Manu Velasco, mestre i bloguer, amb la xarrada «Educar con las otras TIC (Ternura, Interés y Cariño)».

A més, durant la Trobada, hi haurà la representació de l’obra Totes les llavors del món, a càrrec d’Esclafit Teatre, i una visita guiada pel centre històric d’Elx.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €