Mafalda torna per representar una generació

Les infelices’ (Maldito Records, 2021) és el nom amb el qual el grup Mafalda ha titulat el seu nou projecte. Es tracta d’un disc compost per 11 cançons, amb el qual han volgut fer una oda a la generació maleïda, a la seua generació.

El treball, que veurà la llum el pròxim octubre, és el seu cinqué disc d’estudi. En ell, Mafalda continuen sent fidels al rock per a acompanyar el seu missatge. Un nou treball que ha estat influenciat per la crisi social del moment, ja que es va començar a gestar en 2020. A través de les cançons, s’apel·la especialment als joves que ja van ser colpejats la crisi del 2009 i que ara, una dècada després veuen com els seus projectes vitals tornen a truncar-se. L’avantsala del disc, formada per tres singles acompanyats de videoclip, anticipa la línia estètica i conceptual del LP. Una història dividida en tres parts, amb un mateix fil conductor que uneix visualment les tres corts que formen l’avançament del disc. Tres senzills que adopten una estètica inspirada en els anys 90, on el cinema d’aventures i familiar tenen un paper ressenyable. Mateixa línia conceptual que es manté en la resta de l’àlbum amb la reminiscència a aqueix espai temporal en el qual, els ara trentenaris, se sentien assegurances i felices.

Mafalda continua definint el seu característic i peculiar so, que es recull en aquest nou treball. Una marca personal que s’ha construït després d’una llarga trajectòria que els ha consagrat com una de les bandes de rock de la generació actual.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €