Torna La Salà amb Amparanoia, Maluks i més

Abaixen les restriccions i amb aquesta nova etapa retorna La Salà, el nou espai de referència al barri del Cedre de València. El pròxim divendres 10 de Setembre té lloc la reinauguració després d’una època de molta complexitat normativa, on ha estat gairebé impossible rendibilitzar qualsevol tipus d’esdeveniment i treball aprtístic. Però La Salà torna amb fermesa, fortes i amb l’actitud de continuar promovent el feminisme en la música, impulsant a artistes del País Valencià i rebent noves propostes estatals i internacionals.

Les Maluks seran les encarregades de donar el tret de sortida a la programació que tenen preparada per a l’últim trimestre de l’any. Les portes de la sala s’obriran a les 19h d’aquest divendres.

I el cap de setmana no para, el dissabte 11 reben a la mítica banda Amparanoia en acústic. Banda liderada per Amparo Sánchez, que a mitjan dels 90 va sorprendre amb una mescla d’estils diferents i va suposar tota una revolució musical, convertint-se en una referència internacional de la música mestissa i fusió. Arriba presentant “Himnopsis Colectiva“, deu cançons noves escrites i produïdes per ella per al seu propi segell discogràfic Mamita Records.

La guinda internacional la posa Manuel García, considerat el màxim exponent actual de la nova cançó xilena, presentant-se per primera vegada a València, en la seua gira europea que el portarà també a Barcelona i Marid. El cantautor xilè arriba a la ciutat amb la seva gira solista: “Caminante“. El diumenge 12 de setembre a les 19 hores realitzarà un concert amb el qual reprendrà els seus concerts fora de Xile en viu després dels mesos de tancament per la pandèmia. Una celebritat al seu país, acosta a la Salà un repertori que ara està regravant amb Rozalén, Depedro o El Kanka.

En definitiva un cap de setmana complet on La Salà proposa trobar-se de nou amb la música i on a més es podrà gaudir de la intervenció artística de Carla Ly, que estarà realitzant un mural en directe omplint d’art i color l’entrada de la sala de concerts. Feu-vos amb les vostres entrades ací mateix.

programació_salà_setembre_2021

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €