Paellaland, la versió valenciana de la sèrie d’Auronplay

Auronplay ha començat la seua sèrie de Minecraft amb una desena d’streamers (Rubius, Ibai, Luzu, TheGrefg…), anomenada Tortillaland. Els i les creadores valencianes de Twitch -agrupats en Poblet.info– no han volgut ser menys i han creat el seu propi món: Paellaland.

Pensat i fet, el pròxim diumenge 3 d’octubre donarà inici una nova història del videojoc Minecraft on participaran més d’una quinzena de streamers valencians, formant així la unió més gran de creadors/es de contingut en directe i en valencià amb l’aparició de nous canals que seguiran el camí de normalitzar l’ús de la nostra llengua a les xarxes socials.

Minecraft serà l’escenari escollit pels creadors/es de contingut per a desenvolupar una sèrie que podreu veure des de tantes perspectives com jugadors té PaellaLand, ja que tots els usuaris estaran emetent en directe les seues partides cada vegada que s’aventuren a descobrir aquest nou món. A més a més, l’organització d’aquesta sèrie ha decidit donar-li més valor a l’experiència de joc afegint més de 40 modificacions (mods) a Minecraft que sumaran nous blocs, decoracions, animals salvatges, mecàniques de joc i objectes, entre els quals trobem una paella o una botella de cassalla!

Aquesta és una gran iniciativa per seguir sumant espais de comunicació en valencià a l’infinit món de les xarxes socials. En aquest cas, Twitch serà la plataforma escollida on podrem trobar el contingut d’aquesta gesta.

Els i les creadores que s’han sumat en el tret de sortida són: nosekefik, natxo_sarvatxo, MarcAndCom, Drex, jumanplayt, x_thepaelleta_x, BesugoXavier, Enricmrt07, simmer_valenciana, BertisLive, elpanfigol, Vinny_V, LletiVi22, xufet, darkfurryowo i valencian_frases. No oblides seguir-los a totes i tots en Twitch!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €